Turkcell, Ramazan ayı boyunca dileyen müşterilerine ücretsiz bilgilendirme servisi sunuyor. Turkcell Ramazan Paketi adını taşıyan servis kapsamında; günün menüsü, doğru beslenme önerileri, yemek tarifleri ile imsak ve iftar vakitlerini hatırlatan SMS’ler gün içinde üyelere gönderiliyor. Aynı zamanda her gün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı’nın insanlık, kardeşlik, kıymet bilme gibi kavramlar üzerine sohbetleri, Ramazan Bayramının önemi de video formatında abonelerle paylaşılıyor.


Turkcell, Ramazan ayına özel servisini müşterilerinin kullanımına açtı. Dileyen tüm Turkcell’liler, hiçbir ücret ödemeden Turkcell Ramazan Paketi’ne abone olabiliyor. Paket, her gün 10:00-17:00 saatleri arasında cep telefonuna gönderilen 5 farklı içeriği kapsıyor.  

 

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan bilgilendirme SMS’leri, Günün Menüsü, Doğru Beslenme Önerisi, Ramazan Tadı (Yemek Tarifi) ve İmsak başlıkları altında toplanıyor. Paketin içerisinde ayrıca her gün gönderilen azami 3 dakikalık bilgilendirici videolar da var. Video içeriği, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı’nın insanlık, kardeşlik, kıymet bilme gibi kavramlar ve Ramazan Bayramının önemi üzerine sohbetlerden oluşuyor. Turkcell Ramazan Paketi kapsamında paylaşılan videoları izlemek için kullanılan data (internet) ücretsiz.

 

Tüm cep telefonlarına uyumlu olan Turkcell Ramazan Paketi’ne abone olmak için RAMAZAN yazıp 2222’ye göndermek yeterli.