Yılbaşında sevdiklerinizle aynı masada oturmuş keyifle yeni bir yıla gireceksiniz. Peki sevdiklerinizle geçireceğiniz bu özel gecede yeni yıl masası nasıl hazırlanmalı?

Işıl ışıl bir yılbaşı masası hazırlamanın püf noktalarını Türkiye’nin en iyi organizasyon ve event firmalarından KM Events’in sahibi, aynı zamanda YEPUD (Yaratıcı Etkinlikler Derneği) Başkanı Meltem Bayazıt Tepeler anlatıyor. Tepeler, kusursuz bir yılbaşı masasının en önemli unsurunun seçilen masa ve dekorların sıcaklık ve umut hissi vermesi olduğunu söylüyor.

 

İşte Meltem Bayazıt Tepeler’den iyi bir masa hazırlamanın püf noktaları;

·       İyi bir yılbaşı masasında umut ve canlılık ana tema olmalı.

·       Kırmızı, mor , siyah, altın ve gümüş gibi güçlü renkler kullanılmalı, kristal ve yılbaşı aksesuarları ile desteklenmeli.

·       Kar, buz, kütük, çam dalı gibi aksesuarlar yılbaşı davetlerinde sıkça kullanılmalı ve tüm bu aksesuarlar ekoseli, puantiyeli, çizgili şık tafta, saten veya kadife kordelalar ile bütünleştirilmeli.

·       Yılbaşı sofrasında boy boy mumlar ve aksesuarlar kullanmak çok önemli.

·       Kordela ve irili ufaklı mumlar ile harikalar yaratmak mümkün.

·       Geyikler, melekler, Noel Baba, sincap gibi figürler sofralarda her şekilde kullanılabilir.

 

 

KM Events Hakkında

 

1995 yılında Meltem Bayazıt Tepeler tarafından kurulan KM Events, etkinlik, davet ve düğün sektörünün Türkiye’deki lider kuruluşu KM Events ve KM Weddings olarak hizmet veren marka, ayrıca YEPUD’un da (Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği) aktif üyesi. Kuruluşundan bugüne kadar Türkiye’yi birçok uluslararası etkinlik, düğün ve organizasyonda temsil eden KM Events, Papa XVI. Benedict, George Bush, Tony Blair, Chirac, Berlusconi, Schröder, Aliyev, Condoleezza Rice ve Türkiye adına daha pek çok önemli misafiri ağırladı. KM Events, 2004 yılında gerçekleşen Nato Zirve Toplantısı Başbakanlık Gala Yemeği düzenlemesi olmak üzere, 2004 yılında İslam Konferansı etkinlikleri düzenlemeleri , 2006 yılında Bakü- Ceyhan – Tiflis Boru hattı açılışı Cumhurbaşkanlığı yemeği düzenlemesi, yine 2006 yılında Papa XVI. Benedict‘in ve 2007 yılında Condoleezza Rice’ın İstanbul’da ağırlanmasına imza attı.