Uzun ömürlülüğün sürdürülebilirlikteki önemine vurgu yaparak, toplumsal bir farkındalık ve çevreye duyarlı üretim için projeler hayata geçiren YARGICI, İyi Gelen Hikayeler podcast serisinin ikinci konuğu olarak yok olmaya yüz tutmuş pek çok zanaatı tekrar kullanıma sunarak, el emeğinin hak ettiği değerle buluşmasına yardımcı olmayı amaçlayan MOYY Atölye Kurucusu Özlem Erol'u ağırladı.

Extra Gastronomy by Brothers şehrin lezzeterini bir araya getiriyor Extra Gastronomy by Brothers şehrin lezzeterini bir araya getiriyor

YARGICI, İyi Gelen Hikayeler podcast serisinde her bölümde BluProjects Kurucusu Sinem Çelik moderatörlüğünde sürdürülebilir ve duyarlı yaşamı benimsemiş olan konukları ağırlamaya devam ediyor. Serinin ikinci bölümünde, Fırtına Vadisi'nden hareketle, Anadolu'nun el zanaatlerinin günümüz ihtiyaçları doğrultusunda yeniden can bulması fikri ile şekillenerek oluşturulan, yok olmaya yüz tutmuş pek çok zanaatı tekrar kullanıma sunarak, el emeğinin hak ettiği değerle buluşmasına yardımcı olmayı amaçlayan MOYY Atölye Kurucusu Özlem Erol konuk oldu. Bölümde toplumsal, çevresel ve ekonomik etkilere ve faaliyetlere değinilerek, dinleyicilerle sürdürülebilirlik konusunda fayda sağlayacak bilgiler paylaşıldı. Serinin ilk bölümünde ise ilham veren hayat biçimi ile Arzum Onan yer almıştı.

YARGICI'nın podcast kanalına Spotify platformundan kolayca erişebilirsiniz!

https://open.spotify.com/show/7u50d44mCrG72FDZwzQFjO 
Editör: TE Bilisim