Nussi Production’un yapımcılığında çekilen, oyuncu ve yapımcı Nusret Toplar’ın youtube dizisinden sinemaya aktardığı ve belirli sebeplerden dolayı filmi sinemadan çekerek yakında tekrar Dijital Platformda yoluna devam edecek “Dikkat Köpek Var “ projesi, yalnızca bir film ve dizi değil sosyal sorumlulukları da içerisinde barındıran farkındalıklara dikkat çekmeye devam ediyor. 

Kendi bütçesinden 50 Bin TL karşılığında 15 kilogramlık 143 mama ile Aydos Ormanı’na ‘Sözümüzü tutmaya gidiyoruz’ diyerek doğru yola çıkan oyuncu ve yapımcı Nusret Toplar, önce bireysel çalışan hayvansever gönüllülere mama dağıtımının ardından, ormandaki   köpekleri besledi. Ormanda kendi kaderlerine terk edilmiş köpekleri besleyen Nusret Toplar, onları sevmeyi de ihmal etmedi. Toplar, Aydos orman bölgesinde düzenli besleme yapan bir grup ile karşılaşıp bu güne ait önemli ziyarete ve farkındalıklara dair onlarla sohbet etti ve mamaların bir kısmını da dağıtım noktalarına daha hakim olan ve mamaları daha fazla can’a ulaştırabilecek bu hayvansever gönüllülere hediye etti. 


Farklı bölgelerdeki dağıtımlarına ve desteklerine devam edecek olan hayvansever oyuncu ve yapımcı Nusret Toplar; Aydos Ormanındaki bu özel, sevgi ve ilgi dolu gün ile ilgili son olarak şunları söyledi; “Belirli sebeplerden dolayı filmimizi sinemalardan çekerek dijitalde ilerleme kararı aldık. Buna rağmen biz "Dikkat Köpek Var" ekibi olarak sözümüzü tuttuk ve 50 Bin TL'yi sokaktaki canlarımız için mamaya çevirdik. Projemiz Dijital Platformda yoluna devam etse de, yavrulara söz verdiğimiz mamayı kendi bütçemizden bağışladık. Hep diyoruz ve yine söyleyelim; ‘Dikkat Köpek Var’ yalnızca bir film ya da proje değil amacı ve niyeti o masum yavrularımıza fayda sağlamak olan kocaman bir farkındalık projesidir"

Extra Gastronomy by Brothers şehrin lezzeterini bir araya getiriyor Extra Gastronomy by Brothers şehrin lezzeterini bir araya getiriyor
  
Editör: TE Bilisim