24 Mayıs Pazar günü torunlar ve aile büyükleri Çengelköy’de birlikte eğleniyor:

Turkcell’in Torun Tombalak Şenliği’nde herkes Erol Evgin’le coşacak

Turkcell’in iki kuşağı kucaklaştırmak için gerçekleştirdiği Torun Tombalak Şenliği bu yıl Çengelköy’de yapılacak. 24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te başlayacak şenliğe katılan büyükanne ve büyükbabalar gün boyu torunlarıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekler. “Torun Tombalak Şenliği”nin bu yılki yıldız ismi 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Erol Evgin olacak

 

Turkcell’inaile büyükleriyletorunları eğlenceli bir etkinlikte buluşturduğu “Torun Tombalak Şenliği” gelenekselleşiyor. Şenlik ikinci senesinde Çengelköy’de bir festival havasında gerçekleştiriliyor. Turkcell Emekliler Kulübü’nün Türkiye Emekliler Derneği ve Üsküdar Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilecek şenliğine katılan büyükanne ve büyükbabalar gün boyu torunlarıyla keyifli vakit geçirirken Erol Evgin’i canlı dinlemenin mutluluğunu yaşayacaklar.

 

Aile büyükleri ile torunları için geleneksel ve dijital oyunlar

24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Üsküdar’daki Çengelköy İspark Alanı’nda başlayacak şenlikteaile büyüklerinin torunlarıyla birlikte oynayabileceği geleneksel ve dijital eğlenceli oyunlar ile ödüllü yarışmalar ve sürpriz hediyeler bekliyor. Ayrıca Fahrettin Kerim Gökay Huzurevi’nden büyükler ile Hasan Tan Çocuk Evi kurumundan çocuklar bir araya gelerek büyükanne ve büyükbaba ile torun özlemini giderme şansı elde edecekler.

 

Büyükler etkinlik öncesinde Turkcell Emekliler Kulübü Facebook sayfasından paylaştıkları nostaljik resimlerini, etkinlik alanında Nostalji Duvarı’nda görüp torunlarıyla birlikte anılarını paylaşabilecek. Büyükanne ve büyükbabalar kendileri için geliştirilen Turkcell’in kolay kullanım özellikli akıllı telefonları T50, T60, diğer Turkcell ürünleri ve akıllı telefonlarla ilgili genel bilgi alma fırsatı yakalayacaklar.