Turkcell, Anadolu’daki şirketleri teknolojiyle buluşturmaya devam ediyor...

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonu doğrultusunda, şirketlerin büyümesine teknolojiyle destek olmak üzere gerçekleştirdiği 3 yıl önce başlattığı Anadolu turuna ara vermeden devam ediyor. Anadolu’yu adım adım gezerek, mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik dönüşüm fırsatından yararlanmak isteyen şirketlerle bire bir temasa geçerek anlatan Turkcell, bu seneki organizasyonlarından ikincisini Osmaniye’de Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Vekili Serkan Erden’in ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Erden’in sunumunun ardından, Turkcell’in mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak fark yaratan, Anka Dağıtım Pazarlama’nın Muhasebe Müdürü Gökhan Bilgili ve Meltem Yağmur Sigortacılık şirketinin sahibi  Halil Yağmur, katılımcılarla başarı hikayelerini paylaştı. Şimdiye kadar 22 ilde 6 binin üzerinde kurumsal müşterisiyle buluşan Turkcell, Türkiye’nin dört bir yanındaki şirketlere teknolojiyle fark yaratma fırsatlarını anlatıyor.

 

Serkan Erden: “Son bir yılda Çorum’da son bir yılda 3 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdik”

 

Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Vekili Serkan Erden gerçekleştirdiği sunumda “Turkcell, bugün kurumsal pazarın lideri ve 540 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. 2014 yılında ülke ekonomisine 1,5 milyar TL katkısağladığımız makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal müşterilerimize hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış çözümler sunuyoruz. Bugün Türkiye’de makineler arası iletişim teknolojisinin kullanıldığı yaklaşık her 3makineden 2’si Turkcell’li ve M2M konusunda uzman 40 iş ortağımızla 1500’ü aşkın proje gerçekleştirdik. 33 bin km’lik fiber altyapımız, tek noktadan toplu iletişim çözümlerimiz, kurumsal müşterilerimize hizmet veren 1000 çağrı merkezi çalışanımız ve 2200 kişilik kurumsal satış ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti götürüyoruz.

Şirketlerin bilişim teknolojilerini etkin kullanımı için gerçekleştirdiğimiz ve İş’te Teknoloji Hamlesi adını verdiğimiz modelle,  sektörlerin ve şirketlerin ihtiyaçlarına özel çözümleri kategorize edip, Turkcell güvencesi ile müşterilerimize sunuyoruz. Yeni iş modelimizde, her boyutta şirketin tüm iletişim hizmetlerinden en uygun koşullarda yararlanabilmesi için, “Altyapı”, “Yönetim” ve “Pazarlama” alanlarındaki ihtiyaçlarına özel çözümler oluşturuyoruz. Tüm bunların yanında Osmaniye bizler için en önemli iller arasında yer alıyor. Osmaniye’ye yatırım yapmaya devam ediyoruz, örneğin yalnızca son bir yılda yaptığımız yatırım 3 milyon TL“ dedi.