'GELİYORUZ'...

Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, tüm yurttaşlara 8 Nisan'da Silivri'de olma çağrısı yaparak, "Millet kararını verdi. 8 Nisan'da Silivri'deyiz. Geliyoruz. Zulmün duvarlarını yıkmaya, Türkiye'nin kahramanlarını özgürleştirmeye, Yarım bıraktığımız işi tamamlamaya geliyoruz. Yeminlerimizi bugün için etmiştik. Ergenekon dağlarını eriteceğiz. 8 Nisan'da Silivri'deyiz" dedi.

TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz Genel Merkezlerinde düzenlediği basın toplantısı ile ise Ergenekon Savcısı'nın mütalaasına karşı savunmaların alınmasına başlanacak olan duruşmanın ilk günü olan 8 Nisan'da Silivri'de olacaklarını açıkladı.

Türkiye'nin bugüne kadar yaşamadığı ölçüde büyük bir tarihi dönemeçten geçtiğini dile getiren Cengiz, "Türkiye Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanının, terör örgütü yöneticisi suçlamasıyla ömür boyu hapsi istenirken, PKK terör örgütü lideri, 'barış kahramanı' olarak, Amerikan Emperyalizminin Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti'nin yol haritasını çizmektedir" diye konuştu.

Cengiz, Tayyip Erdoğan ve Abdullah Öcalan'ın "Amerikan elleri"nin avucunda olduğunu söyledi. Cengiz, Amerika'nın planlarının taşeronluğunu üstlenenlerin, Ortadoğu'da barışı ve kardeşliği savunanların cephesinde yer almayacaklarını ilan ettiklerini bilirdi.

Onların cephesinde "ABD + İsrail + AKP + ÖSO + PKK"nın olduğunun altını çizen Cengiz şunları söyledi: "Kan var. Savaş var. Yıkım ve parçalanma var. Ama zafer yok. Karşılarına Türk milletini alanların, Suriye'yi, Irak'ı ve İran'ı alanların başarı şansı yoktur. Hesapları tutmayacak Amerika'nın jandarmalığına soyunanlar, işte bu sebeple Türk ordusunun Amerikan planlanın da rol almayı reddeden onurlu subaylarını, komutanlarını, kendilerini Türkiye'nin bağımsızlığına adayan yurtsever siyasetçilerini ve aydınlarını uydurma delillere, Cumhuriyet hukukunu çiğneye çiğneye tutsak etmiştir. Türkiye'nin kahramanlarını duvarların arkasında tutarak, başarıya ulaşacaklarını hesap etmektedirler. Hesapları tutmayacaktır. Millet Kararı Verdi: 8 Nisan'da Silivri'deyiz. Geliyoruz. Zulmün duvarlarını yıkmaya, Türkiye'nin kahramanlarını özgürleştirmeye, Yarım bıraktığımız işi tamamlamaya geliyoruz. Yeminlerimizi bugün için etmiştik. Ergenekon dağlarını eriteceğiz. 8 Nisan'da Silivri'deyiz." 

Editör: TE Bilisim