Siyaset, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri Twitter’da Gazze için dua ediyor. Gece boyunca tweet atmaya devam eden ünlü isimlerden, sert tepkiler gelmeye devam ediyor.

Ahmet Davutoğlu: İsrail'in hava saldırılarıyla işlediği insanlık dışı cinayetlerin ardından şimdi de Gazze'ye kara harekatı başlatmış olmasını lanetliyoruz.

Sezgin Tanrıkulu: Gazze'de karar harekatını uzaktan bile görmek, can yakıyor; aynı kökten halklardan birinin ötekine bu acıları yaşatması kader olmamalı.

Ebru Gündeş: #savasahayır

Gülben Ergen: Bombalar yağıyor! Bebekler, çocuklar, bomba sesleriyle saldırıya uğradılar. Yaralılar, ölüler, hastaneler kan kokuyor. Dünya uyumasın! Savaş olmasın.

Ferhan Şensoy: Savaşlar, kimseye para kazandırmadığı zaman son bulacak.

Mustafa Sandal: Dualarımız #gazze 'deki kardeşlerimize.  Savaşa hayır! Yüce Allah yar ve yardımcıları olsun çocuklar ağlamasın.

Işın Karaca: Burası insanlığın öldüğü yer! #gazze Tüm dualarımız sizinle. Allah’ım sen koru bu masum insanları kötülüklerden.

Onur Akay: Tüm dualarımız #Gazze için. Ne bitmez çileleri varmış. Günlerdir orucu bozan şeyleri konuşuyoruz. Çocuklar ölürken susmak orucu bozmaz mı!

Atilla Taş: Hakkın gereğidir, mazlumun, güçsüzün, ezilenin yanında olmak. Değil bir çocuğun kanı, gözyaşı bile üzer insan olanı.

Fulden Uras: Bu gece dualarımız #Gazze’deki masum insanlar için #Katilİsrail #KatilİsrailiLanetliyoruz


Kaynak: Doğan Haber Ajansı

Editör: TE Bilisim