Ankara Arena'da düzenlenen toplantıya katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulunurken Kabataş görüntüleri ile ilgili olarak "Başbakan özür dileyecek mi" diyen MHP lideri Bahçeli'ye de 'Gezicileri savunmak sana mı kaldı Bahçeli' sözleriyle tepki gösterdi!

BAŞBAKAN'DAN BAHÇELİ'YE: "EYY BAHÇELİ, SANA MI KALDI?"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü grup toplantısında Kabataş tacizi görüntüleri ile ilgili yaptığı konuşmada, "Başbakan bu olayı sakız gibi ağzında çiğnedi ve sanki başörtülü kardeşlerimze karşı sistmeatik bir saldırı varmış gibi gösterdi. Kamera götüntüleri ortaya çıkardı ki, söylendiği gibi bir saldırı olmamıştır. Başbakan konuyu incelemeden, bir yalanın üzerine atlamış ve insanımızı birbirine düşman etmek için insafsızca bu yalanı kullanmıştır. Saldırı olmadığı sabitleştiğine göre, Başbakan çıkıp özür dileme erdemi gösterebilecek midir? Yoksa muamma olan adli tıp raporuna sarılacak kadar küçülecek midir?.." demişti. 

Bahçeli'nin bu sözlerini sert bir üslupla yanıtlayan Başbakan, MHP'nin de CHP ile aynı çizgiye geldiğini belirterek şu sözlerle seslendi; "MHP Genel Başkanı'nın da farkı yok. Dün çıkmış. Kabataş olayından dolayı Başbakan özür dilesin diyor. Şu hale bak. Eyy Bahçeli Gezicileri savunmak sana mı kaldı? Başörtüsüyle yanında 6 aylık çocuğuyla linç girişiminde bulunan Gezi vandallarını savunmak sana mı kaldı? Ecdat düşmanlarını, Türkiye düşmanlarını savunmak sana mı kaldı? Terör örgütlerini, sokakları ateşe veren, camileri işgal edenleri savunmak sana mı kaldı? Bira şişeleriyle TC yazan, Ankara’da Türk bayrağını yakan militanları savunmak eyyy Bahçeli sana mı kaldı? Buradan soruyorum. Sizi CHP ile aynı çizgiye getiren ne? Sizi ulusalcılarla, paralel örgütle, marjinal gruplarla aynı çizgiye getiren ne? Tehditleri çıkın söyleyin".
Editör: TE Bilisim