Adana Emniyet Müdürlüğü Taksim Gezi Parkı eylemini bahane ederek sosyal medya üzerinden halkı tahrik edip sokağa döktükleri, gösterileri provake ederek kamu ve şahıs malına zarar verdikleri tespit edilen 5 kişiyi gözaltına alırken Twitter'da Başbakan'ın Ankara'ya gelişiyle ilgili olarak bir karşılama kampanyası başlatıldı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yarın Başbakan Erdoğan'ın Ankara'ya gelişinde görkemli bir karşılama yapmaya hazırlanıyor. 

Düzenlenecek karşılamanın İstanbul'dakinden misliyle büyük bir coşku taşayacağı, bu organizasyonu sadece Türkiye'nin değil dünyanın konuşacağı bildirimiyle açığa çıkmakta.

Bu amaçla Twitter üzerinden "#ankarabasbakaninikarsiliyor" "hashtag"ı ile bir kampanya başlatıldı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, karşılamaya destek verirken takipçilerini teşvik etmek için "Pazar günü en geç saat 15.00'de Esenboğa yolundayız. İnşallah sadece Türkiye'nin değil dünya bu karşılamayı konuşacak" dedi. 

Karşılama çağrısından anlaşıldığı kadarıyla gönüllerde yatan arzu, Başbakan'ın Ankara'ya gelişinde yaratılacak atmosferle Gezi protestocularına karşı varlık gösterip tarih yazmak ve 'Başbakan'ın arkasındayız' mesajı taşıyan bir görkemli törenle gelecek nesillere vazgeçilmez bir hatıra bırakmak.
Editör: TE Bilisim