Çocuklar çizgi romanın renkli dünyasıyla tanışıyor Çocuklar çizgi romanın renkli dünyasıyla tanışıyor
Fonksiyonel Tıp Sağlık Koçu ve MBSR eğitmeni Sema Özpekmezci, ikinci kitabı Mutlu Beslenme ile sürecinden keyif alacağımız, mutlu hissedeceğimiz bir sağlıklı beslenme düzeninin de mümkün olabileceğini gösteriyor.

Sağlıklı beslenmede orta yolu bulmayı bir türlü öğrenemedik. Ya çok katı diyetlerle kendimizi aç bıraktık ya da ipin ucunu kaçırıp doymanın da ötesinde yedik. Yap-bırak diyetlerle hem metabolizmamızı hem de ruhumuzu zedeledik. Tüm bu süreç “Zaten yapamıyorum” algısını oluşturdu çoğu kez ve kendimizi yargıladık. İşte tam da bu noktada Mutlu Beslenme, özgürlük alanımızı genişletiyor!

Strese girmeden, aç kalmadan, bedenimizin ihtiyaçlarını gözlemleyerek sağlıklı bir yaşama, “Merhaba,” diyoruz. Parolamız: “Sağlıklı ye, doyana kadar ye! Yediğin şeyin tadına var, sende yarattığı duygunun farkında ol…”

Sema Özpekmezci, yaşamın içindeki stresi göz önüne alarak işin içine duyguları da katıyor. Çeşitli egzersizlerle ruh-beden-zihin ortaklığına dikkat çekiyor.
Yazarının sesinden video anlatımlı, pratik takip çizelgesi hediyeli kitap: Mutlu Beslenme

Sürdürülebilir alışkanlıklar için pratik bilgiler eşliğinde, sağlıklı tariflerin, egzersizlerin ve meditasyonların bulunduğu kitapta bölüm başlarındaki OR kodu mobil cihazınızla okutarak Sema Özpekmezci’nin seslendirdiği animasyon video içeriklere erişebilirsiniz. Mutlu Beslenme, online kitap satış sitelerinde ve tüm kitapçılarda sizleri bekliyor!
Kitabı incelemek için tıklayınız. 
Editör: TE Bilisim