Ünlü oyuncu ve model Wilma Elles adL online satış sitesinde göz kamaştırıyor…

Moda dünyasının güçlü ve elegan markası adL, online satış kanalları için Wilma Elles’le tasarımlarını buluşturdu.  Üç farklı hikayesiyle adL Sonbahar-kış 11 Kasım itibariyle adL online satış sitesinde bir tıkla sizlere ulaşıyor…

 

Güzel Oyuncu ve model Wilma Elles “adL’nin enerjisini seviyorum. adL ile sıklıkla projeler için biraraya geliyoruz. Ve her seferinde herkesin mutlu olacağı sonuçlar ortaya çıkıyor. Online satışta olacak kıyafetler harika ben kırmızı kadife elbiseye bayıldım ve hemen aldım” dedi.

 

Modayı yakından takip eden güçlü ve stil sahibi kadının markası adL, Retro Glam, Heritage ve Miss Urban temalı natürel renklerden oluşan tasarımlarıyla gündüzden geceye şık olmanın detaylarını veriyor.


 

Retro Glam

Feminen bir kadının gardırobunda olması gereken parçalardan oluşan modern bir koleksiyon. Çiçek desenli kloş kesimler, klasik iş elbiseleri, deri parçalardan oluşan kombinleriyle yaşamınızı kolaylaştırıyor.

 

Heritage

1960 döneminin formlarının modernize edildiği, kumaşlar ve detayların ana temasını oluşturduğu, A kesim etekleri ve ekose desenleriyle ‘minimal’ bir stil yaratan tasarımlar, tüm gün şıklığı sunuyor.

 

Miss Urban

Fresh, modern ve rahatlığın ön planda olduğu, hem ofis, hem günlük giyime uygun jeanler, etekler ve gömlekleriyle günü renklendiriyor. Pudra, Sarı, Yeşil ,  Kırmızı, mürdüm, lacivert, saks, gri ve morların kullanıldığı desenli jakarlar ise detayı…

Editör: TE Bilisim