31 Mart günü yapılacak serginin açılışı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Türk sinemasının unutulmaz isimleri  Ediz Hun ve İzzet Günay tarafından yapılacak.

Koleksiyoner Şerif Antepli’nin “ Sinemanın 120 Yıllık Serüveni” sergisi, sinama tutkunlarını, tarih yolculuğuna çıkaracak.   Afişlerden pullara, plaklardan kartpostallara, çizgi romanlardan madalyonlara, oyuncaklardan film şeritlerine, hatıra paralardan sinema ile ilgili hemen her şeyin yer aldığı sergi, 31 Mart günü saat 17.00’de Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde açılacak.

Serginin açılışı ise Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Türk sinemasının unutulmaz isimleri  Ediz Hun ve İzzet Günay tarafından yapılacak. Şerif Antepli koleksiyonlarında yer alan pul, zarf ,  özel damga gibi filatelik malzemeleri izlerken sinemanın tarihinde yolculuk yapacak, gördüğünüz filmlerin bir sahnesine veya sevdiğiniz bir oyuncunun fotoğrafına rastlayacaksınız. Afişlerin, fotoğrafların, belgelerin, objelerin arasında dolaşırken tanıdığınız film müzikleri size eşlik edecek. Sergi 1-10 Nisan tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.



TARİH:   31 Mart 2015-Salı

SAAT:     17:00

YER   :     Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi

 İstiklal Caddesi No: 217 -BEYOĞLU 

Editör: TE Bilisim