EBRU ŞALLI, EBRU AYKAÇ, EBRU HEKİMOĞLU, TÜRKİYE’DE BİR İLKE İMZA ATTILAR...

 

ÜNLÜ EBRULAR, EBRUca PROJESİNDE ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTU. TEMASIYLA İLGİ ÇEKEN, adL ve EBRU SANATÇISI EBRU UYGUN’UN TOÇEV’İN 20. YILI ONURUNA HAZIRLADIĞI EBRUca KOLEKSİYONU BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR...  

 

EBRU AYKAÇ, EBRU HEKİMOĞLU, EBRU ŞALLI BİRARAYA GELEREK AŞK VE SEVGİYLE PROJEYE DESTEK VERDİLER…

 

Ebru Şallı ‘‘Başta ebru sanatçısı Ebru Uygun olmak üzere tüm katılan Ebru’lara teşekkür ediyorum. Bir anne olarak çocuklar benim için çok önemli, bu kendine has, özel projede olmak çok mutluluk verici... Umarım bir çok kişiye bu mesaj ulaşır. Herkesi çocuklara eğitim olanağı sunmak üzere adL mağazalarına bekliyoruz’’

 

Ebru Aykaç ‘‘Adımın ve sanatın TOÇEV’e hizmet etmesinden çok mutluyum. Ben Ebru Uygun’un Aşk temalı eserinin kumaşa yansımış halini giyerek tanıtıma destek olmaya çalıştım. Ben bu konseptin içinde aşk oldum. Aşık olmak değil aşk olmak önemli... 

 

Ebru Hekimoğlu ‘‘EBRUca projesini ilk duyduğumda çok heyecanlandım ve hemen kabul ettim. Toplumsal hareketlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum, bu özel sosyal sorumluluk projesine, herkesin hassasiyetini ve desteğinizi bekliyoruz. 

 

 

SANATIN MODA İLE BULUŞMASI!!!

 

Moda dünyasının güçlü markası adL ve ebru sanatçısı Ebru Uygun, çocuklar için Ebru sanatını modayla buluşturdu.  Ebru Şallı, Ebru Aykaç, Ebru Hekimoğlu, gibi Türkiye’nin tanınmış isimleri TOÇEV’in 20. Yılı onuruna kurgulanan projenin tanıtımına destek verdi. Satışlardan elde edilen gelir, başka çocukların hayatlarına dokunmaya da olanak sağlayacak.

 

Kule, Aşk, Deniz, Girdap, Nokta

 

Sosyal sorumluluk projelerinde birlikte bir çok çalışmaya imza atan adL ve ebru sanatçısı Ebru Uygun yine bir sosyal sorumluluk projesiyle tarihimizin en güzel sanatlarından Ebru için bir araya gelerek ‘‘EBRUca’’ ilkbahar-yaz koleksiyonu hazırladılar. Ebru Uygun’un Kule, Aşk, Deniz, Girdap, Nokta eserleri dijital baskıyla kumaşa aktarılarak, adL’nin tasarımlarıyla buluştu. Satışlardan elde edilen gelir, TOÇEV’e aktarılarak, başka çocukların hayatlarına dokunmaya da olanak sağlayacak.

 

 

Ebru sanatçısı Ebru Uygun ‘‘Ebrularımı yaşayarak, hissederek yaptım. İlk yola çıktığımda hedefim hiç tanımadığım insanların eserlerimi sergilemesi, almasıydı. Ama adL ile yaptığımız bu çalışma hayallerimin de ötesine geçti. Eserlerde bütün duygular var. Yaşanmışlık var. Eserlerin tamamını hissederek yaptım. O yüzden de içlerinde çok güzel enerjiler var. En önemlisi aşk var. İçinde pozitif enerji taşıyan, içinde sevgi olan herkesin keyifle bu koleksiyonu kullanacağına inanıyorum’’ dedi.

 

Kule; İki farkı Ebru eserinin birlikte kullanıldığı, fotoğraf ve Ebru’nun birleşimi bu çalışma Galata Kulesi’ni ifade ediyor.

 

Aşk; Aşksız bir hayatın olamayacağı, her şeyin aşkla yapıldığını anlatan pembe bir çalışma.

 

Deniz; Mavinin çok yakıştığı Ebru için suyun dinginliği ve macera dolu denizin yaşattığı serüven anlatılıyor.

 

Girdap; Sanatçının hayatın içinde çokça girdapların olduğunu savunan kendi bakışıyla zorlukların içinden rengi yakalamasıyla oluşan renkli bir çalışma...

 

Nokta; Farklı Ebru eserlerinin birleşimi olan hayatın içindeki farklılıkları yansıtan çalışma, Hayatın içindeki çizgiler olmadan da bakılabileceğini anlatıyor. 

Editör: TE Bilisim