‘NE KADAR BÜYÜMÜŞ OLSAM BİLE HALA HER BAYRAM, NE GİYSEM STRESİM OLUYOR AMA BU BAYRAM codentry DIFFERENT KOLEKSİYONUMUZLA STRESİ AZALTTIK”...

Güzel ve başarılı oyuncu “Öncelikle bütün müslüman aleminin bayramını kutlarım. Büyüklerimizi özellikle bugün yalnız bırakmamalarını da herkesten rica ediyorum. Çünkü bayramlar onlar icin herseyden cok bir araya gelmek demek, eminim ki hep gözleri yollarda olacak... Küçüklüğümde geçirdiğim bayramlar  ve şimdiki bayramlar arasında benim için hiç bir fark olmadı… Ne kadar büyümüş olsamda benim bile hala bayramlarda ne giysem stresim oluyor :) küçükken bu ailelerimizden bize aşılanan birsey ve ne kadar da büyüsek bundan vazgeçemiyoruz. Codentry different sonbahar-kış tasarımlarımızla bayram için size bir çok alternatif kombin hazırladık. Ben bu bayram kalem  triko elbiselerimden giymeyi planlıyorum.  Havaların serinlemesi ve oturaklı olmasıda bu fikrimi destekliyor.  Tavsiye olarak, giyeceğimiz kıyafet kısa ve dekolteli olmamalı, daha usturuplu ve el öpmeye musait olmali :)”dedi.



codentry ve güzel oyuncu, sunucu, model Özge Ulusoy’un “DIFFERENT” 2014-15 Sonbahar-kış koleksiyonu, gündüz işe giderken, öğle yemeğine çıkarken ve akşam yemeğine davetliyken giyebileceğiniz spor, şık ve elegan tasarımlarıyla Bayram da şık olmak isteyen  moda severlerle buluşuyor.

Bu sezonun son trendi derinin triko, ve jeanle bütünleşerek spor şık tasarımlar tüm farklılığıyla iddialı bir giriş yapıyor. Ağartma ve random yıkama, vücudu formda gösteren jeanlerin dikkat çektiği modeller kendini gösteriyor. Toprak tonları, safran, siyah, kemik ve bordo renklerin ön planda olduğu blezır ceketler, Jean ceketler,  ekoseler spor ve şık olarak kombinlenerek gündüzden geceye 70 parça tasarımlarla kadının dişiliğini yansıtıyor.
Editör: TE Bilisim