Bir kültür projesi olan İstanbul Elsewhere, depremden etkilenen kadınlar için Dayanışma Kermesi düzenliyor! 26 Mart Pazar günü 14.00-20.00 saatleri arasında Londra’daki Round Chapel’de gerçekleşecek kermeste, katılımcıları balık-ekmek, pizza, sucuk-ekmek, halka tatlısı, el işi ürünler ve müzik eşliğinde dayanışma dolu bir gün bekliyor. Londra’da olmayanların da kendi belirleyecekleri bütçeyle “Dayanışma Bileti” alarak destek olabilecekleri Dayanışma Kermesi’nin biletleri eventbrite.co.uk adresinde!

İstanbulluluğu, İstanbulluluk kimliğini “dışarıdan” bakarak anlama, keşfetme, bulma projesi İstanbul Elsewhere, Türkiye’deki son depremlerden etkilenen kadınlarla yan yana durmak ve dayanışmanın gücünü paylaşmak isteyen herkesi 26 Mart 2023 Pazar günü 14.00 – 20.00 saatleri arasında Round Chapel’da düzenlenecek Dayanışma Kermesi’ne bekliyor.

Londra’da el emeği üretim yapanların ve işletme sahiplerinin ürünlerini sergileyeceği Dayanışma Kermesi’nde farklı müzisyenlerle gün boyu müzik de devam edecek. Kermesten elde edilen tüm gelir, ihtiyaç sahibi kadınları desteklemek için dayanışma ortağı Kadın Koalisyonu’nun işaret edeceği ihtiyaçların karşılanması için kullanılacak.

AKDENİZ, BASKI ALTINDA BİR DENİZ AKDENİZ, BASKI ALTINDA BİR DENİZ

Londra’da olmayan herkesin de kendi belirleyeceği bütçeyle “Dayanışma Bileti” alarak destek verebileceği Dayanışma Kermesi’nin biletlerine eventbrite.co.uk adresinden ulaşılabilir.

 

PROGRAM

14.00 – 15.00 Celtic Session

16.00 – 17.00 The London International Rebetiko Orchestra (LIRO) ft Çiğdem Aslan, Dunja Botic ve daha fazlası

18.00 – 19.00 Rengin Kadın Korosu

19.00 – 20.00 DJ Jamie Renton

 

Adres: Round Chapel, 1D Glenarm Road London E5 0LY

 

Bilgi için:  istanbulelsewhere.com

instagram.com/istanbulelsewhere

 

İSTANBUL ELSEWHERE HAKKINDA

İstanbulluluğu, İstanbulluluk kimliğini “dışarıdan” bakarak anlama, keşfetme, bulma projesi olan İstanbul Elsewhere, İstanbul’u değil İstanbulluluğu anlatıyor. Yedi göbek geriye giden değil kendine İstanbullu diyen herkesin dahil olduğu proje, nerede yaşanırsa yaşansın bitmek bilmeyen bir muhabbetten dem vuruyor. 
Editör: TE Bilisim