Moda dünyasının ünlü isimlerinden oyuncu ve sunucu Ahu Yağtu merakla beklenen 2014-15  adL Sonbahar-kış koleksiyonunun yeni yüzü oldu. Geçtiğimiz günlerde objektif karşısında güzelliğiyle büyüleyen model, adL ile nasıl uyum sağladıklarını anlattı.

Ahu Yağtu, "Annem hep çalıştığı için bana babaannem baktı.  Onu gerçekten çok severdim. Eşyaları yanımda veya üzerimde olunca, hala eli üzerimde gibi hissediyorum. adL'nin sonbahar-kış koleksiyonu da beni biraz o yıllara götürdü. Günümüz modern ve şık kadınını, geçmişin o sihirli izlerine de yer vererek müthiş bir koleksiyon ortaya çıkardılar. O yüzden adL ile olan bu birliktelik benim için ayrıca bir önem taşıyor’’ dedi.

 

adL Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Işık “ Ahu Yağtu, olması gereken yerde seksi, duygusal, cool ve güçlü karakteriyle tam bir adL kadını… Ahu Yağtu ile çalışmayı istememizdeki en büyük neden, kendi ayakları üzerinde duran, çalışan kadını temsil etmesiydi. Yani adL ile müthiş bir uyumu olmasıydı. Güçlü ve cool duruşunu taktir ettiğimiz Ahu Yağtu, tam bir adL kadını diye düşünüyoruz. Müthiş bir dengesi var.



 

GÜÇLÜ VE ELEGAN!

 

Modayı yakından takip eden güçlü ve stil sahibi kadının markası adL, Retro Glam, Heritage ve Miss Urban temalı natürel renklerden oluşan tasarımlarıyla gündüzden geceye şık olmanın detaylarını veriyor.

 

Retro Glam

Feminen bir kadının gardırobunda olması gereken parçalardan oluşan modern bir koleksiyon. Çiçek desenli kloş kesimler, klasik iş elbiseleri, deri parçalardan oluşan kombinleriyle yaşamınızı kolaylaştırıyor.

 

Heritage

1960 döneminin formlarının modernize edildiği, kumaşlar ve detayların ana temasını oluşturduğu, A kesim etekleri ve ekose desenleriyle ‘minimal’ bir stil yaratan tasarımlar, tüm gün şıklığı sunuyor.

 

Miss Urban

Fresh, modern ve rahatlığın ön planda olduğu, hem ofis, hem günlük giyime uygun jeanler, etekler ve gömlekleriyle günü renklendiriyor. Pudra, Sarı, Yeşil ,  Kırmızı, mürdüm, lacivert, saks, gri ve morların kullanıldığı desenli jakarlar ise detayı…

 

Editör: TE Bilisim