Türk Pop Müziğinin başarılı yorumcusu, bestecisi,  söz yazarı, aranjörü, müzik direktörü Gökhan Özen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek  konserde;  Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda şarkılarını seslendirecek.

 

Bakırköy Belediyesi ve Han Medya işbirliği ile düzenlenen konserde Gökhan Özen; 2015 yılına damga vuran Maske albümündeki başta “Mis” şarkısını ve günümüze kadar imza attığı diğer 12 albümündeki beğenilen eserlerini söyleyecek.

 

Kral Pop Radyo ve TV’nin medya sponsorluğunda gerçekleşecek konserde Gökhan Özen;   Budala, Aramazsan Arama, Dön Çarem, Ne fark Eder, Benden Sorulur, Dayanamam, Benide Gör gibi dillere yerleşen şarkılarını hayranlarıyla beraber icra edecek.

 

2000 yılında Özelsin albümüyle müzik serüvenine adım atan Gökhan Özen söz ve müziği kendisine ait yüzlerce şarkıya hayat verdi.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da, 30 Ağustos Pazar günü, Özgürlük Meydanı’nda saat 21.00’de başlayacak ücretsiz halk konserine bütün İstanbulluları davet ederek , ”Gelin Zafer Bayramı coşkusunu beraber yaşayalım” dedi.


Editör: TE Bilisim