16 Temmuz 2026 Perşembe

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

GENÇ CUMARTESİ KONSERLERİ BAŞLIYOR

Şişli Kent Sanat, etkinliklerine girişin ÜCRETSİZ olduğu ‘Genç Cumartesi’ konserleri ile devam ediyor.

02 Ekim 2014 Perşembe 15:56
GENÇ CUMARTESİ KONSERLERİ BAŞLIYOR
Şişli Belediye Başkanı Sayın Hayri İnönü’nün öncülüğünde, hayata geçirilen Şişli Kent Sanat, etkinliklerine ‘Genç Cumartesi’ konserleri ile devam ediyor. Sanata ve sanatçısına sahip çıkarak kaliteli sanatsal etkinliklerin zengin bir yelpazesini halkımıza sunmayı amaçlayan ve bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Şişli Belediyesi Genç Cumartesi Konserleri ile sevilen grup ve sanatçıları halkımızla buluşturmayı hedefliyor.

GENÇLİĞİN ENERJİSİ ‘ GENÇ CUMARTESİ ’ KONSERİ İLE CEVAHİR AVM’ de

Türkiye’nin başarılı ve sevilen alternatif rock gruplarından mor ve ötesi, Pinhani, Flört, Objektif gibi grupların yanı sıra Karışık Kaset, Plütonu Kurtarmak, “gibi gruplarda bu özel konserle Şişli Kent Sanat sezon programında yerini alıyor. Üstelik bu konserde liselerin rock grupları da Türkiye’nin en özgün alternatif grupları ile aynı sahneyi paylaşıyor. Türk Rock müziğinin enerjisini gençlerimizle birlikte yaşamak için etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz.

Etkinlik;

Şişli Belediye Başkanı Sayın Hayri İnönü’nün katılımı ile gerçekleşecektir.

4 Ekim 2014 Cumartesi

Cevahir AVM’ de saat 13:00 - 23:00’da

Giriş ücretsizdir.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV