DAVİD BECKHAM İLE TÜRK TASARIMCI YARDIM DEFİLESİ YAPIYOR


Yardım severliği ile bilinen David Beckham, dünyada çok az kişide bulunan, situs ambiguus (İç organların karın ve göğüs içinde ters yerleşim) hastalığı ile mücadele eden 19 yaşındaki Kirsty Howard adına yapılacak olan defilede bir Türk tasarımcıyı tercih etti.


 


YARDIM DEFİLESİ


Kirsty Howard, 20 Eylül 1995 de İngiltere de doğdu. Dünyada çok az kişide görülen situs ambiguus (iç organların karın ve göğüs içinde ters yerleşimi hastalığı ile mücadele ediyor.  Doktorlar yaşamak için altı hafta verdi, fakat o 19 yıldır hayata dört elle sarılarak yaşamaya devam ediyor. Kirsty Howard’a yardım elini dünyanın en ünlü futbolcularından David Beckham uzattı. Adına birçok kampanyalar düzenlenen Howard için 9 Ekim’de ingiltere’de dünyanın en ünlü isimleri podyumda sahne alacak.




TÜRK TASARIMCI


David Beckham tarafından kurulan Kirsty Club isimle dernek tarafından düzenlenecek olan defilenin tasarımları Türk tasarımcı Zeynep Kartal tarafından gerçekleşecek.



Dünyanın en önemli isimlerinin tasarımcısı olan Kartal, Koleksiyonun bu konsept için siyah ve beyaz olacağını ve 24 parçalık bir koleksiyon sergileyeceklerini belirterek, ‘’ Mesleğe başladığımdan bu yana, İngiltere’de bir çok yardım dernekleri ile beraber çalıştım. Açık arttırmayla birçok tasarımım çok yüksek fiyatlara geliri derneklere bağışlanmak üzere satıldı. Son olarak Boot Out Breast Canser Charity Event de benimde payım var. Ben Türk tasarımcı olarak bu tür yardım projelerinde seve seve yer alıyorum. Türkiye’de Medyadoktoru yapım, organizasyon firmasıyla anlaşma yaptım. Benim Türkiye’deki tüm organizasyonlarım, pr ve tüm tanıtımlarımı kendileri yapacak. Bu tür yardım projelerini kendi ülkemde de yapmak için talepler gelirse seve seve kabul ederiz' dedi.



Kaynak: Medya Doktoru

Editör: TE Bilisim