ALTIN KALPLİ BENGÜ… 


Bengü, Kansersiz Yaşam Derneği yararına düzenlenen YAŞA-TIR projesi için düzenlenen şenlikte sahne kostümlerini satışa sunacak. Projeye, kliplerinde ve sahnede giydiği kıyafetleri bağışlayan Bengü, satış için de tüm gün standın başında durarak destek verecek.
 
 Şarkılarıyla olduğu kadar sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de alkış toplayan Bengü, iki yıl üst üste En iyi Kalpli ödülüne layık görülmüştü. Bengü bu kez de, Kansersiz Yaşam Derneğinin organize ettiği Alışveriş Yaşa-TIR Şenliğinin ilkinde gönüllü olarak yer alıyor.
 
Kanser hastalarına verdiği desteğin yanında kanserin erken teşhisi ve tedavisi konusunda topluma yardımcı olmayı amaçlayan derneğin düzenlediği Yaşa-TIR Şenliği; Türkiyenin dört bir yanındaki hastalara umut ışığı olacak. 1 Nisan Salı günü Shangri La Bosphorus Otelinin Balo Salonunda düzenlenecek şenlikte Bengü; sahnede ve kliplerinde giydiği kıyafetler arasından seçtiği en özel parçalarını standında tüm gün bizzat kendisi durarak satacak.
 
Yaşamak ve yaşatmak için tüm duyarlı insanları o gün bizimle beraber olmasını rica ediyorum diyen Bengü hayranlarına da destek olmaları için çağrıda bulunuyor.
 
Editör: TE Bilisim