YEŞİM SALKIM, “MEĞERSE KAYNANA ÇİLESİ HİÇ ÇEKMEDİM”

 

Başrollerini Yeşim Salkım’ın paylaştığı Fox TV ekranlarında büyük ilgi gören dizi “Kocamın Ailesi’nde bu hafta bayram temizliği var. Şeniz karakterini canlandıran Yeşim Salkım rolü gereği, kaynana korkusundan tüm bayram temizliğini yaptı.

 

 

Yeşim Salkım, “Kendi özel hayatımda kaynana çilesi hiç çekmedim J Güzel bir bayram temizliği yaptım. Şaka bir yana çekimler  çok eğlenceli geçiyor Yıldız Kültür’e bayılıyorum ve gelin kaynanayı oynamak çok keyifli biz eğlendik seyircide aynı keyfi bulacak diye düşünüyorum ” dedi. 


Aile ve akrabalık ilişkileri üzerinden, eğlenceli, hüzünlü, samimi, Kandilli semtinde geçen hikayesiyle ‘‘Kocamın Ailesi’’
Her Perşembe saat 21.00’de FoxTv’de seyircisiyle buluşuyor...

 

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu ve Verda Pars’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Şafak Bal’ın bulunduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Selen Seyven,  Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak,  Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız ve Yeşim salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.

 

‘Kocamın Ailesi, benim kabusum!’

Her genç kızın hayalinde bir çöpsüz üzüm vardır.’

 

Yonca, Tarık’la evlenmezdi belki…   Eğer Tarık’ın annesi, babası, amcası, dayısı, teyzesi, ablası, yakını, uzağı, herhangi bir akrabası, bir yerde kökeni, birileriyle göbek bağı olsaydı. Her modern, çalışan genç kadının hayalidir ‘çöpsüz üzüm’ bir koca bulmak. Yonca'nınki gerçek oldu.

 

Tarık, başarılı bir doktor, iyi kalpli bir insan, yakışıklı olduğu oranda karısına aşık bir koca... Küçük yaşta evlatlık verilmiş üstelik üvey ailesinden uzakta yaşayan, ‘yalnız’ bir erkeği kim kaçırmak isterdi ki? Yonca’da kaçırmadı zaten. Fazla uzatmadan birlikte televizyon karşısında oturup çekirdek çitleyebilecekleri bir ‘çekirdek aile’ kurdular. Böyle de yaşlanacaklardı... Eğer Ar Apartmanı’na taşınmasalardı.

 

Anası, danası, ablası, babası, bitirimi, hoppası, alabildiğine ve olabildiğine kalabalık, bir apartman dolusu ‘geniş bir aile’ydi Ar Ailesi. Tarık bu aileyi görür görmez keyiften, Yonca ise kederinden bayıldı. ‘Kocasının Ailesi’nden beter, bir apartman dolusu komşusu olmuştu. O komşular ki, daha ilk günden Tarık’ı evlat, Yonca’yı elkızı kabul ettiler. Ve bu kadarıyla da kalmadı. Yeni evli çiftimize asıl büyük sürpriz, hemen karşı dairelerinde pimi çekilmiş bir el bombası misali ilerleyen günlerde bekliyordu…

 

Yapım             :MİA YAPIM

Yapımcı          :BANU AKDENİZ

Yönetmen       :KEMAL UZUN

Senaryo          :NURAY USLU VE VERDA PARS

Müzik              :BARIŞ ARYAY VE MEHMET ANDIÇEN

Oyuncular:      :Gökhan Alkan (Tarık), Selen Seyven (Yonca),  Ayşenil Şamlıoğlu (Mukadder), Erman Okay (Zafer), Şehsuvar Altaş (Gazanfer amca), Füsun Kostak (Tülay), Seray Kaya (Miray), Buse Arslan (Gülay), Ahmet Kayakesen (Fatih), Genco Özak (Can),  Zuhal Yalçın (Esma), Beren Gökyıldız (Pelin),  Kadir Kandemir (Hakan),  Melisa Doğu (Fulden),  Kaan  Küçük (Beki), Denizhan Kınacıgil (Ümit)ve Yeşim salkım (Şeniz) ve Yıldız Kültür (Hikmet)

Editör: TE Bilisim