'Bil Bakalım’ adlı yepyeni müzik, kültür ve eğlenceli yarışma programı hafta içi her gün 11.45 ve 16.15 de TRT Müzik ekranlarında izleyici ile buluşuyor

Yönetmen’iğini Mürşit Arslan, Yardımcı Yönetmen’liğini Zehra Doğu, Yapımcı’lığını İzzet Aral ve Editörlüğünü Yüksel Eser’in yaptığı ‘Bil Bakalım’ adlı yepyeni müzik, kültür ve eğlenceli yarışma programı hafta içi her gün 11.45 ve 16.15 de TRT Müzik ekranlarında  izleyici ile buluşuyor.

Ferhan Tülmen’in sunuculuğunu yaptığı ‘Bil Bakalım’da müzik bilgisine güvenen birbirinden renkli yarışmacılar, geçmişten günümüze müziğe emek vermiş yorumcuları, gönül telimizi titreten  şarkıların makamlarını, türkülerin  yörelerini ve besteci isimlerini bilmeye çalışırken aynı zamanda ünlü sanatçıların müzik CD’sini de kazanacaklar.

Türk Sanat, Türk Halk ve Türk Pop müziğinin en güzel eserleri ‘Bil Bakalım’ adlı yarışma programında. Ferhan Tülmen, sokakta müziğin nabzını ölçüyor ve her an yarışmacıların karşısına çıkıp ‘Bil Bakalım’ diyor. Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Bil Bakalım’ yakında tüm Türkiye, Kuzey Kıbrıs, Azerbaycan ve Avrupa’da da yeni yarışmacılarla buluşacak.

Geliyoruz! Türkiye’nin en sevilen sanatçılarıyla. Yerlisi, yabancısı, türküsü, şarkısıyla! Canlı yayınlar, yepyeni programlar. Hepsi ve daha fazlası yeni yayın döneminde, Türkiye’nin en çok izlenen müzik kanalı TRT Müzik’te!

Editör: TE Bilisim