Her Perşembe reytinglerde üst seviyedeki yerini koruyan ve çok sevilen “Kocamın Ailesi” dizisinin aşıkları Gökhan Alkan ve Yeliz Kuvancı’nın evlenmesine Ar ailesi engel mi oluyor?? Çöpsüz üzüm Tarık’a aşık olan Yeliz Kuvancı , Ar ailesinin sevdiği adamın ailesi olduğunu kabullenebilecek mi?

Uzun zamandır beklenen ana oğul buluşmasında, Gökhan Alkan’a kavuşan ar ailesinin kadınları bu seferde  Yeliz Kuvancı’ya istenmeyen gelin muamelesi yapıyor... Aşıklar Tarık Engin (Gökhan Alkan) ve Güneş (Yeliz Kuvancı) nasıl evlenecekler? Tarık Engin, Güneş’i yıllar sonra kavuştuğu ailesine nasıl kabul ettirecek?


Macera tüm coşkusuyla ve merak edilenleriyle 5 Mart Perşembe saat 20:00’de Fox Tv’de...

 

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı ve Verda Pars’ın yazdığı ,yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun’un bulunduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Zuhal Yalçın, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak, Kadir Kandemir, Beren Gökyıldız, Murat Okay, Melisa Doğu, Kaan Küçük ,Tamar Zeynep Aşkar ve Yeşim salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.

Editör: TE Bilisim