Hangimiz Sevmedik’de Itır Karakterini Yeliz Kuvancı Canlandıracak!

Yeliz Kuvancı’nın olduğu yeni bölüm 23 Ocak Pazartesi akşamısaat 20.00’daTRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak

 

Başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Can Yaman’ın yer aldığı TRT 1’in bol kahkahalı sıcacık mahalle dizisi ‘Hangimiz Sevmedik’ 23 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’da genç ve güzel oyuncu Yeliz Kuvancı’nın da olduğu 23’üncü bölümü ile ekrana gelecek.

Hangimiz Sevmedik ’de Itır Karakterini canlandıracak olan Yeliz Kuvancıilk olarak 2010 yılında ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinde canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni ile seyircinin dikkatini çekti. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeliz Kuvancı2011-2012 sezonunda ‘Seni Bana Yazmışlar’ adlı komedi dizisinde başrolleri Cemal Hünal, Ali İl ve Dilşad Çelebi ile paylaştı.

Bir TRT yapımı olan ‘Böyle Bitmesin’ adlı dizide oyunculuğa devam eden Kuvancı, ‘Kocamın Ailesi’ dizisinde Güneş karakterini canlandırdı. Genç ve güzel oyuncu şimdi ‘Hangimiz Sevmedik’in usta oyuncu kadrosuna dahil oldu. 23 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’da ‘Hangimiz Sevmedik’de Itır karakteri ile izleyici ile buluşacak.

‘Hangimiz Sevmedik’ 23 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de yeni bölümü ile yayınlanacak!

Yeşil ve Çam aileleri, Itır ile Tarık’ın kaza yapan otobüste olduğunu sanırken,iki gencin mahalleye dönmesi ile rahat bir nefes alırlar. Ancak ikili kavga etmiştir ve aralarındaki bütün ipleri koparmıştır. Bunun üzerine Itır ve Tarık, iki ailenin de birbirleri ile görüşmesini yasaklarlar. Münir ile Adile’nin inatlaşmasını da geçen Itır ve Tarık inatlaşmasından mahalleli de nasibini alacaktır.Adile ve Münir,  iki gencin gerçekten kavga ettiğine inanmaz ve oyun yaptıklarını düşünürler. Mahalle sakinleri de Adile ve Münir gibi bu kavgaya inanamaz. Ancak, ikili çok ciddidir ve ofis ile muayenehaneyi satmaya karar verirler.Bir yandan Adile ile Münir diğer yandan Ayşen, Şener, Emel ve İlyas da Tarık ile Itır’ı barıştırmanın yollarını ararlar. Ayrıca, Adile ile Münir’i evlendirmeyi başaramayan Adalet hala evine dönmeye karar verir. Fakat gitmeden önce çok önemli bir sır öğrenecektir.

 

HANGİMİZ SEVMEDİK KÜNYE

Yönetmen:                        Metin Balekoğlu

Senaryo:                             Alphan Dikmen – Başak Angigün

Müzik:                                 Günay Uysal

Oyuncular:                         Can Yaman (Tarık Çam) – Yeliz Kuvancı (Itır Yeşil) - Cengiz Bozkurt (Şener Yeşil)

Ve Altan Erkekli (Münir Yeşil) – Gül Onat (Adile Çam)Bülent Şakrak (İlyas Çiçek) – Mehtap Bayrı (Ayşen Akça) Deniz Oral (İhsan Durulmaz) – Veysel Diker (Şevket Özler) Şerif Erol (Hulusi Gültekin) – Selma Kutluğ (Mürüvvet Erol)Tuba Erdem (Şükriye Durulmaz) – Pelin Ermiş (Emel)Erdem Baş (Metin Durulmaz) – Berfu Öngören (Perran Özler)Barış Başar (Zeki Durulmaz) – Onur Sermik (Halit Güney)Funda Bostanlık (Sevda Çam) – Bağış Angigün (Ahmet Demir)Batuhan Uçar (Tuncay Yeşil) – Doğa Konakoğlu (Feridun Demir)Ersin Arıcı (Sami )   

Konuk Oyuncular:           Efe Erkekli (Genç Münir ) – Nergis Taşyürek (Genç Adile)

Konuk Oyuncu:                Ayten Uncuoğlu (Adalet)

Editör: TE Bilisim