Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı Kara Tahta, yeni bölümü ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.


TRT 1’in sevilen dizisi Kara Tahta, 29 Haziran Çarşamba günü on birinci bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, tanıtımları ile büyük merak uyandıran dizinin yeni bölümünde neler olacak


Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı TRT1’in yeni dizisi Kara “Aylin’in ortadan kaybolması Atlas ve Irmak arasında problem yaratır. Irmak bu konuda kendini suçlamadan duramaz. Tüm şehir Aylin’i bulmak için seferber olur ancak bir kişi Aylin’i bulup getirir. Bu kişi Bekir’dir. Atlas Bekir’in bu olayda iyi niyetli olmadığını düşündüğü için sadece Irmak’la değil Arif’le de gerginlik yaşar.

Hikmet’in beklenmeyen misafiri Asu ise tüm dengeleri alt üst edeceğe benzer. Değişen dengelerden en çok kimin nasibini alacağı ise merak konusudur.

Ramazan ayı, tabii programlarıyla şenleniyor! Ramazan ayı, tabii programlarıyla şenleniyor!

Irmak’ın Bekir’in artık değiştiğine inanması Atlas’ı derinden üzerken Yasemin büyük bir kumpasın içine düşmüştür.”

Kadrosunda; Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor. 

Kara Tahta, 11. bölümüyle 29 Haziran Çarşamba günü TRT1’de… 
Editör: TE Bilisim