Yapımcılığını Erol Avcı'nın, yönetmenliğini ise bugüne kadar pek çok uzun soluklu ve başarılı dizinin yönetmenliğini üstlenmiş olan Kudret Sabancı'nın yaptığı dizinin başrollerinde FİKRET KUŞKAN, DENİZ ÇAKIR ve BURAK YAMANTÜRK yer alıyor.

Senaryosunu Volkan Sümbül, Emre Özdür, Meryem Gültabak ve Ali Demirel'in yazdığı dizinin çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası'na kurulan sette gerçekleştiriliyor.

Osmanlı'nın son yıllarında bir konakta geçen dizi, farklı hayat ve sınıfların birbirine karıştığı, aşkın ihtiras, hırs ve hayallerle yeniden anlamlandığı bir hikayeyi anlatıyor.

Yasak bir aşkı konu alacak olan dizinin konusu şöyle:

Cemiyet hayatının önemli isimlerinden biri olan Sai Bey( Fikret Kuşkan), karısının ölümünden sonra kendini çocuklarına adamıştır. Ancak Sai Bey, artık çocuklarının da büyümesi ile evlenmeye karar vermiştir. Herkes onu yine cemiyet hayatının ünlü simalarından biri ile evlenmesini beklerken, o ise gençliğine ve güzelliğine tutulduğu Calibe'yi ( Deniz Çakır) eş olarak seçer. 

Calibe, sıradan bir memur ailenin kızıdır. Hırsları ve tutkuları olan bir kadın olan Calibe ise, hayal ettiği o dünyaya kavuşabilmek için Sai Bey ile evlenmeyi kabul edecektir. Ancak Calibe'nin, kimsenin bilmediği bir aşkı vardır; teyzesinin oğlu Nejat( Burak Yamantürk). 

Nisan ayının ilk günlerinde izleyici ile buluşmaya hazırlanan Yasak dizisi, ATV'de ekrana gelecek. 

Editör: TE Bilisim