17 Mayıs 2026 Pazar

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

VİKİNGLER GERİ DÖNÜYOR!

İkinci sezona kardeş kavgası damga vuruyor.

03 Mart 2014 Pazartesi 17:42
VİKİNGLER GERİ DÖNÜYOR!
Oscar’lı Elizabeth, Elizabeth: The Golden Age gibi başarılı filmler ile The Tudors ve Camelot gibi çok konuşulan tarihi dizilerin yazarı Michael Hirst’in efsane dizisi Vikingler, ikinci sezonuyla 9 Mart Pazar 22’de CNBC-e’de başlıyor.


“Goteland’e Yolculuk” isimli birinci sezon finalinde; 

Ragnar, Jarl Borg’la yaşanan arazi ihtilafını çözüme kavuşturmak için Kral Horik’in emriyle küçük bir birlikle Gotaland’e gitmek üzere harekete geçmişti. Fakat Jarl Borg’ün onu yeni bir müttefik olarak mı yoksa yalnızca kralın kuklalarından biri olarak mı göreceği belirsizdi. Bu arada yaşanan salgın Kattegat’ı kasıp kavururken insanların tek umudu Lagertha’dı.

Yayınlanacak ikinci sezon birinci bölüm; Kardeş Kavgası

Sezon prömiyerinde; Savaş içerisinde olan Ragner ve Kral Horik, Jarl Borg’a karşı güçlerini birleştirir. Borg ise Rollo’yla güç birliği yapar ve ortaya çıkan bu Viking çatışması iki kardeşi karşı karşıya getirir. Fakat sadece tek bir kazanan olacaktır. Bu arada, Prenses Aslaug yolunu Kattegat’a doğru çevirir ancak bu sürpriz, Ragner'ı zor durumda bırakacaktır.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV