Ciritçi Abdullah, öğrendiği sırrın izlerini takip eder…

Asuman, müzik okulu seçmelerini kazanabilecek mi?

Sefer ve Zahide orta yolu bulabilecek mi?

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı’nın yetmiş birinci bölümü 8 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.  

 

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

 

Gönül Dağı’nın yetmiş birinci bölümünde neler olacak:

Veysel’i hapisten kurtarmak için Rıfat’ın şahitliği önemlidir. Evlendikten sonra Hacer’in çıkarttırdığı rapor ise bunu engellemektedir. Kenan bu raporun iptali için mücadele eder. Sonunda başarılı olabilecek midir?

 

Ciritçi Abdullah’ı kurtaran gizemli adam, Ciritçi’ye, Divane’yle ilgili büyük bir sır verir. Ciritçi bu sırla ne yapacaktır?

 

İlçede açılan müzik okulu seçmeleri Asuman’ı heyecanlandırır. Ramazan’ın cesaret vermesiyle bu seçmelere katılacak olan Asuman’ı nasıl bir son beklemektedir?

 

Kasım’ın gerçek kimliğinin ortaya çıkmasıyla Sefer ve Zahide karşı karşıya gelir. Kasım’ın tek isteği torunlarından helallik almaktır, fakat Zahide çocukların bu durumu bilmesini istememektedir. İkili orta yolu bulabilecek midir?

 

Berk AtanSemih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer,  Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin, Melis Sevinç  rol alıyor.

 

Gönül Dağı yeni bölümüyle, 8 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim