TRT 1’in geçtiğimiz hafta üçüncü sezonuna başlayan ve yayınlandığı 49. bölümüyle yine reytinglerin zirvesinde yer alan Teşkilat, 9 Ekim Pazar akşamı ellinci bölümüyle ekranlara geliyor.

 

İlk bölümünden itibaren izleyicilerin favorisi halin gelen Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak:

 

“Varacağın hedef değil, yoldur…”

 

Ömer, fedakarca talip olduğu ölüm görevinden başarıyla dönerek karanlık yapının kurmayı planladığı terör devleti hedefine ket vurmuştur. Yolları kesişen iki eski arkadaş Ömer ve Zehra, bulundukları bölgeden çıkmak zorundadır.

 

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılına Özel Yayınlar İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılına Özel Yayınlar

David Hartley, kültür ataşesi kisvesi altında yabancı istihbarat istasyon şefi olarak Türkiye’ye gönderilir. Bu görevlendirmeyle eş zamanlı olarak İstanbul’da çeşitli terör eylemleri yaşanır. Ekip bu eylemleri engellemek için çalışmalara başlar ancak onları bir sürpriz beklemektedir.

 

Halim’in şehit edilmesiyle kederin hakim olduğu mahallede, Efkar ve Korkut yeni bir yola girer. Sayısız şehidin kanıyla kurulan bu ülke için tüm benliğiyle mücadele etmeye hazır ekibimiz, terör eylemlerini gerçekleştiren karanlık yapıyı ortaya çıkarmaya kararlıdır.

 

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda;

Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak rol alıyor.

 

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…

  
Editör: TE Bilisim