İLKER AYRIK’IN MERAKLA BEKLENEN YENİ YARIŞMA PROGRAMI “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” 25 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

 

Birbirinden renkli yarışmacıları ile “İlker Ayrık Eğlencesi” için gün sayan “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” ’da heyecan dorukta.

 

Farklı konsepti ve eğlenceli oyunlarıyla ekrana gelecek olan program için geri sayım başladı. 25 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00’de yayın hayatına “merhaba” diyecek olan “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” ’un dinamizmi ve enerjisi tanıtım filminde de hissediliyor. İlker Ayrık’ ın kendine has üslubu ve eğlenceli sunumuyla renklenen yarışma, sezona iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

 

İlker Ayrık “Var Mısınız Yok Musunuz” diyerek bu sezona da damgasını vuracak!

 

Her hafta Cumartesi ve Pazar günü saat 20.00’de ekrana gelecek olan yarışma, önceki konsepti ile izleyiciye heyecan yaşatırken yeni konsepti ve eğlenceli  “İlker Ayrık oyunları”’nın eklenmesi ile birlikte, kahkahalara da boğacak. İzleyiciler hafta sonu eğlencesini “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” ile yaşayacaklar.

Çiftlerin yarışacağı ve para ödülünün yanında arabanın da verildiği “VAR MISINIZ YOK MUSUNUZ” bir ekran klasiği olacağa benziyor.

Muhteşem ödüller...

‘Var Mısınız Yok Musunuz’ da  ‘500.000 TL para ödülünün yanı sıra araba ödülü de olacak. 

 

Tüm dünyada 76 ülkede yayınlanan ve Türkiye’de de bir efsane olan “Var Mısın Yok Musun” yarışmasının ismi de değişti. Yarışma artık eşli olduğu için ismi de “Var Mısınız Yok Musunuz” oldu. 

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım’ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, “Var Mısınız Yok Musunuz” 25 Haziran Cumartesi Star TV’de izleyici ile buluşacak.”

Editör: TE Bilisim