Samanyolu TV’de yayınlanan Sungurlar dizisinin Serdar Komutan’ı Mert Kılıç, Soma’nın Hayalleri Var kampanyasına destek olmak için 7 yaşındaki minik hayranı Sercan Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek özel bir sürpriz yaptı. Her hafta hiç kaçırmadan izlediği Sungurlar dizisinin Serdar Komutan’ını karşısında görünce çok şaşıran Sercan, kısa süreli bir şokun ardında Mert Kılıç’a sarılarak hayallerine kavuşmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı. 



Henüz küçük yaşta, babasını ve yakınlarını Soma faciasında kaybeden Sercan, ünlü oyuncuyla vakit geçirerek biraz da olsa moral buldu. Mert Kılıç’ın getirdiği özel komando kıyafetini de giyen ve birlikte asker selamı veren Sercan’ın büyük neşesi görülmeye değerdi. Verilen hediyeye karşılık Sercan da Kılıç’a minik bir oyuncak asker hediye etti. 

Mert Kılıç, ardından Sercan’la birlikte içinde babası ve amcasının yanı sıra aynı aileden 11 kişinin şehit olduğu özel anıtta dua etti. 



Bu özel buluşmada Samanyolu TV’nin İyi Seyirler ekibi de oradaydı. Hem Mert Kılıç hem de minik Sercan’la yapılan çok özel röportaj 22 Haziran Pazartesi günü saat 23.00’da sadece İyi Seyirler’de ekrana gelecek.