Muammer, Veysel’in gönlünü kazanabilecek mi?

Hüseyin’in hazine ararken bulduğu kasadan ne çıkacak?

Halime’nin Taner’i evlendirme girişimi başarılı olabilecek mi?

Ali’nin sünnet düğününde hangi sürprizler yaşanacak?   

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı’nın sekseninci bölümü 2022 yılının son günü yılbaşı gecesi 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.   

 

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak:

Amcaoğulları dedelerinden kalan arabayı yeni bir sayfa açmak için kullanmaya karar verirler. TVR Havacılık'ta yeni bir dönem başlayacaktır. Amcaoğulları yeni sayfa açmanın zorluklarının yanında umutlarını da taşır. 

 

Muammer’in, Veysel ile olan geçmişlerinden dolayı içi içini yemeye başlar. Muammer, oğluyla aralarını düzeltebilmek için bir adım atsa da engellerle karşılaşır. 

 

Bu arada Rıfat ve Mihriban’ın, kasabada ev tutabilmek için paraya ihtiyaçları vardır. Veresiye defteri kabarık olan kasabalılardan borçlarını nasıl alacaklarını düşünürler.

 

Dedelerden kalan arabayı bulunca hazine bulma ümitleri artan Hüseyin ise hummalı bir kazı işine başlar. Hüseyin kazı sırasında bir kasa bulur. Kasanın içinden ne çıkacaktır?

 

Öte yandan Halime, Taner'i evlendirebilmek için bir takım teşebbüslerde bulunur. Taner'in tepkisi nasıl olacaktır? 

Bir Sevdadır’da nefesler tutuldu! Bir Sevdadır’da nefesler tutuldu!

 

Amcaoğulları okulun laboratuvarı için kuruluma başlar. Laboratuvar kurulumunda amcaoğulları ve Selma Öğretmen arasında bir yanlış anlaşılma olur.

 

Kaya Ailesi Halime'nin ısrarıyla Ali'nin sünnet düğününü yapmaya karar verir. Kasabalıların çocuklarıyla birlikte toplu bir sünnet merasimi yapılmaya karar verilir. Sünnet merasimine İsmail Altunsaray konuk olacaktır. Veysel ve Ramazan, yeğenleri Ali'nin kirvesi olabilmek için yarışa başlar. Ali'nin kirvesi kim olacaktır? Kasabalıların çocukları ve Garip, sünnet günü ortalığı birbirine katarlar. Amcaoğulları sünnetten kaçan çocukları bulabilecek midir?

 

 

Berk AtanSemih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer,  Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül  rol alıyor.

 

 

Gönül Dağı’nın sekseninci bölümü, 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim