İstihbarat savaşlarının akıl almaz heyecanını ilk kez bir TV dizisiyle ekranlara taşıyan “KIZILELMA”; büyük ve güçlü ülkelerin sahip olduğu üç şeyi, büyük millî amaçlar, güçlü istihbarat servisleri ve aşk denince ülkesini, ülke denince aşkı anlayan insanların hikayesini anlatıyor.



Yeni sezonun teaser çekimleri için Kızılelma’nın yuvası Şeyh Edebali Türbesi’ne giden “KIZILELMA” ekibi, daha heyecanlı, daha iddialı bir ikinci sezon için gün sayıyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun fikir babası Şeyh Edebali’nin Bilecik’teki türbesinde gerçekleşen çekimlerde yönetmen koltuğuna ise Osman Sınav oturdu.

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Raşit Çelikezer’in yaptığı “KIZILELMA”da; Furkan Palalı, Aslıhan Güner, Zeynep Eronat, Burak Sergen, Ahmet Levendoğlu, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Adnan Biricik, Mesut Yılmaz, Anıl İlter, Osman Karagöz, Hasan Yalnızoğlu, Ceyda Saltadal ve Selin Altay rol alıyor.

Türkiye’nin kendi hikayesini, ilk kez bir “Türk ajan dizisi”yle ekranlara taşıyan “KIZILELMA”; yeni sezonda da yine TRT 1’de!

Editör: TE Bilisim