Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin Cuma akşamlarına damgasını vuran reyting  rekortmeni dizisi “İstanbullu Gelin, dünya televizyonlarından da büyük ilgi görüyor.

Aralarında Arnavutluk, Romanya, Hırvatistan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Yunanistan, Gürcistan, Kazakistan, Karadağ, İsrail ve Angola gibi ülkelerin de bulunduğu on beşten fazla ülkeye satılan İstanbullu Gelin, Türkiye’deki başarısının ardından yayına girdiği pek çok ülkede de geniş izleyici kitlelerine ulaştı. Latin Amerika’dan da büyük ilgi gören, Meksika ve Kostarika’da yayına girmek üzere gün sayan İstanbullu Gelin için Arjantin, Şili, Peru, Uruguay, Brezilya ve Panama gibi bölgenin bir çok ülkesiyle de görüşmeler devam ediyor.

 

Dünya televizyonlarının ilgi odağı haline gelen İstanbullu Gelin dizisinin setini ziyaret etmek ve özellikle başrol oyuncularıyla röportajlar yapmak üzere pek çok yabancı kanal yetkilisi ile dünya basınının temsilcileri ülkemize geliyor. Geçtiğimiz günlerde Hırvatistan, Arnavutluk ve Bosna Hersek’ten gelen misafirleri sette ağırlayan dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver, İstanbullu Gelin’in başarısı üzerine söyleşi gerçekleştirirken bir yandan da konuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.