TRT Müzik, Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran sanatçıları ölüm yıl dönümlerinde sevenleriyle birlikte “Anısına” programıyla yad edecek.

Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Kıvırcık Ali, ölümünün 10. yıl dönümünde türkülerle anılacak. Sanatçının sevenlerine duygu dolu dakikalar yaşatacak “Kıvırcık Ali Anısına” programı 11 Ocak Pazartesi saat 13.00’te TRT Müzik’te ekranlara gelecek.

Ramazan ayı, tabii programlarıyla şenleniyor! Ramazan ayı, tabii programlarıyla şenleniyor!

Eserleri ile Türk Pop Müziği’nde iz bırakan ünlü besteci ve aranjör Onno Tunç, ölümünün 25. yıl dönümünde TRT Müzik’te anılacak. “Onno Tunç Anısına” programında, Onno Tunç’un hayat verdiği eserlere ve sanatçının hayat hikayesine yer verilecek. Başta Sezen Aksu olmak üzere Nükhet Duru, Nilüfer, Ayşegül Aldinç ve Levent Yüksel gibi sevilen pek çok yorumcunun albümünde başarılı dokunuşlar yapan sanatçı ölüm yıl dönümde 14 Ocak Perşembe saat 13.00’te TRT Müzik ekranlarında anılacak.

Türk Sanat Müziği’nin güçlü yorumcusu, etkileyici sesi ile bir döneme damga vuran efsane sanatçı Safiye Ayla’nın ölümünün 23. yıl dönümünde unutulmaz eserleri, 14 Ocak Perşembe saat 17.00’de TRT Müzik’te izleyiciyle buluşacak. “Safiye Ayla Anısına” programında sanatçının seslendirdiği eserlere ve hayat hikayesine yer verilecek.

Editör: TE Bilisim