Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın on üçüncü bölümünde neler olacak?

Salih Hoca Takıma Geri Dönüyor

Salih, Mavi Ay takımını yalnız bırakmakla yanlış bir karar aldığını anlar ve takım ile derslere afilli bir dönüş yapar. Ayrılığın ardından ilk ders günlerinde çeşitli sürprizlerle karşılaşan Mavi Ay, daha önce denemedikleri şeyleri deneyecek ve okçulukta kendilerini keşfedecektir.

 

Sezgin Hoca’nın Aklındaki Nedir?

Azmi, rafları boşaltıp Azimli Bakkal’ı büyük bir zarara uğratan Sezgin’e karşı kızgınlığını korumaktadır. Sezgin’in kafasında ise başka şimşekler çakmaktadır.

 

Okula Gelen Misafirler Kim?

Okula misafir olan geleneksel okçuluk sporcuları yaptıkları özel gösteri atışları ile çocukların büyük ilgisini çeker. Çocuklara geleneksel okçuluğu sevdirmek amacıyla geldiklerini iddia eden misafirler Usta’nın büyük sırrından haberdardır.

 

Nevzat’la Ayla Arasındaki Rekabet Ne Olacak?

Nevzat ile Ayla arasındaki rekabet son hız devam ederken Sinan farkında olmadan Ayla’nın eline çok önemli bir bilgi verir.

 

Mavi Ay Takımını Bekleyen Sürpriz nedir?

Burak, harita üzerinde yaptığı hesaplamalarda çok büyük bir yanlışlık yaptığını farkeder. Ormanın derinliklerinde bambaşka bir rotaya doğru yola çıkan Mavi Ay’ı sürpriz bir hazine avı beklemektedir.

 

Tozkoparan, heyecan dolu 13. Bölümüyle 3 Şubat Pazar günü 17.30’de TRT1’de.