TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikâyesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” yüz on sekizincibölümüyle ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim’in yeni bölümünde neler olacak:

Kelle İsmail’ in bahçeye açtırdığı çukur, Seyfettin’in başına bela açmadan Seyfettin duruma el koyar. Çünkü Seyfettin’in aklı başına gelmiştir. Seyfettin’in kazımı durdurmasıKelle İsmail’in gözünde bir kez daha büyümesine yol açar. Zira bu akıllı adam aslında bir numara yapmıştır ve bunun bambaşka bir sebebi vardır.

Yasemin,Badegül’ ü Halim’in kardeşi zanneder. Badegül ısrarla eşi olduğunu söylese de o bunu kabullenmez. Şakir’in ise Efe ile başı derttedir. Efe’nin kıskacına giren Şakir, Efe’ ye bir ders vermek ister.

İstanbul’da dönen Nurcan, ev ahalisine ve Mustafa Ali’ye sürprizlerle gelmiştir. Nurcan, Mustafa Ali’ye öyle bir hediye getirmiştir ki bu hediye olayları daha da komik hale getirir. Mustafa Ali’nin geliştirdiği ve köy yararına olacak bir proje Kelle İsmail’in çok hoşuna gider. İsmail he zamanki gibi coşar ve Dalgillerin her ferdini kendi evine ziyafete davet eder. Tam kadro ziyafete katılan Dalgillerin evi o gece için bomboşkalmıştır...

 

Kalk Gidelim yeni bölümüyle 5 Eylül Cumartesi Saat 20.00’de TRT 1’de... 
Editör: TE Bilisim