Discovery Networks’ün Türkiye’deki önde gelen ulusal eğlence ve yaşam tarzı kanalı TLC, yeni emoji kampanyası ile yaza merhaba diyor. TLC’nin marka konsepti olan hayret ve duygu temalarına odaklanan “O da nesi TLC?”kampanyası, kanalın seyircileriyle yeni ve eğlenceli bir şekilde iletişim kurmasını sağlayacak “emoji” görselleri ile Türk televizyon sektöründe bir ilke daha imza atıyor.

Mesajlaşmalarda ve sosyal medyadaki ileti paylaşımlarında, duygularımızı dinamik bir şekilde ifade etmeyi sağlayan emojiler, modern dünyanın uluslararası iletişim sembolleri haline geldi.  TLC Haziran ayından başlayarak, ekran dışındaki sohbetlere ilham vermek ve yayınlanan programların çeşitliliği ile canlılığını öne çıkartmak amacıyla, TV ekranında emojileri kullanarak  sosyal etkileşimin bu özgün öğelerine ev sahipliği yapıyor.

Yaz boyunca, ekrandaki tüm tanıtım ve grafikler, TLC’nin özel emoji arşivini içerecek ve kanalı benzersiz bir şekilde canlandıracak. 360 derece olarak tasarlanan bu kampanya kapsamında, emojiler kanalın internet sitesi, sosyal medya hesapları gibi ekran dışı alanlarda da kullanılacak. TLC takipçileri de özel olarak tasarlanan “CAPS Oluşturma”  uygulaması ve #TLCkafasi hashtagini kullanarak TLC’nin kurguladığı bu emoji dünyasının bir parçası olabilecek; TLC’nin onlar için ne ifade ettiğini paylaşacaklar ve kanal ile direkt olarak etkileşime girecekler.

Discovery Networks Genel Müdürü Sissian Margos “TLC’nin son derece renkli karakterleri barındıran programları, dramatik hikaye anlatımı ile şaşırtıcı ve mutlaka izlenmesi gereken yapımlardan oluşan benzersiz yayın akışı, seyircilerimizi kanalımız hakkında konuşturmaya devam ettiriyor. Emojilerin, TLC markasını geliştirecek mükemmel etkileşim öğeleri olduğunu düşünüyoruz. Bu kampanyamız aracılığıyla hem rakiplerimiz arasında öne çıkıyor hem de daha genç ve daha geniş bir izleyici kitlesine seslenme olanağı buluyoruz” dedi.

Bu yaz TLC ile emoji dünyasına katılın ve TLC’nin bu ay başlayacak yepyeni programları; aradıkları aşkı bulma umuduyla kilo vermeye çalışan insanları anlatan İşin Çok Zor (9 Haziran’dan itibaren 15:30’da), ender rastlanan tıbbi rahatsızlıklara sahip insanları bir araya getiren yürekleri ısıtan dizi Two in a Million (14 Haziran’dan itibaren 20:35’te) , Pastacılar Kralı’nın yeni bölümleri (13 Haziran’dan itibaren 18:45’te) ve Halt & Catch Fire’yi (23 Haziran’dan itibaren 22:25’te) izlemeyi unutmayın.

Editör: TE Bilisim