Discovery Networks’ün Türkiye’deki önde gelen ulusal eğlence ve yaşam tarzı kanalı TLC, Eylül ayında yeni yayın dönemine, merakla beklenen yepyeni ve çok sevilen dizilerin yeni sezon bölümlerini ekranlara getirerek başlıyor. Yeni yayın dönemindeki gündüz kuşağı programları seyircilerin gün içinde eğlenceli ve dopdolu zaman geçirmelerini sağlarken akşam kuşağı programları seyircileri ekrana kilitleyecek.

 

5 Eylül Pazartesi günü 15:05’te TLC’de ilk defa yayınlanacak programlardan Long Island Medyumu (Long Island Medium)’unda evli ve iki çocuk annesi Theresa Caputo’nun ilginç hikayesi anlatılıyor. İlk bakışta Long Island, New York’ta yaşayan normal bir ev hanımı gibi görünen Theresa’nın aslında ruhlarla konuşabilme gibi bir yeteneği bulunuyor. Yeni sezonda gösterime girecek bir başka gündüz kuşağı programı olan Benim Muhteşem Tombul Hayatım (My Big Fat Fabulous Life), 6 Eylül 16:55’te üçüncü sezonuyla ekranlara dönerken, Pastacılar Kralı programından tanıdığımız Buddy Valastro’nun 30 Eylül 16:55’te başlayacak yepyeni programı Buddy'nin Aile Tatili (Buddy’s Family Vacation)’inde Buddy pastacı dükkanını bir karavanla değiş tokuş ediyor ve unutulmaz bir tatil yaşamaya karar veriyor.

 

Yeni yayın dönemiyle birlikte gösterime giren ve kanalın en sevilen dizilerinden olan Peaky Blinders heyecanlı bir üçüncü sezonla ekranlara dönüyor. 1920’ler İngiltere’sinde kötülükleri ile ün salmış bir grup gangsterin hikayesini destansı bir dille anlatan Peaky Blinders her Perşembe 22:25’te TLC ekranlarına geliyor. Discovery Channel’in sevilen programlarından Carbonaro Effect de yeni yayın döneminde TLC ekranlarında gösterime girecek bir başka dizi. Her Pazartesi 22:25’te yayınlanacak bu büyüleyici dizide günlük hayat içinde hiçbir şeyin farkında olmayan insanlara beklemedikleri numaralar yapılıyor ve bunlar gizli kameraya çekiliyor.


 

18 Eylül Pazar günü 22:25’te başlayacak Battle Bots isimli programda eleme yöntemiyle yapılan bir turnuvada robotların savaştığı bir yarışma düzenleniyor. Biri şampiyon olana kadar, tasarımcıların ev yapımı robotlarının birbirlerine karşı savaşıp nasıl bir diğerini elediklerini izleyeceğiz.

 

Yeni yayın döneminde TLC’nin kült dizileri arasında yerini alacak macera dolu The Shannara Chronicles 26 Eylül Pazartesi günü 21:30’da başlayacak. Terry Brooks'un çok satan romanlarından uyarlanan bu yepyeni dizi ile Dört Dünya ile ana karakterler Wil, Amberle ve Eretria’nın gizemli ve büyülü dünyalarına adım atacağız.

20 Eylül Salı günü 21:30’da başlayacak Heartbeat dizisinde ise kalp cerrahı Alex Pantierre bir yandan kendi hayatını yoluna koymaya uğraşırken, bir yandan da tıp dünyasının sınırlarını zorlayacak başarılara imza atıyor.

Editör: TE Bilisim