TRT 1’de yayınlanan, ilk bölümünden itibaren seyircinin favorisi olan Teşkilat dün (16 Ekim Pazar) yayınlanan elli birinci bölümüyle yine zirveye adını yazdırdı.

 

Teşkilat, elli birinci bölümüyle AB’de 8.58,  20+ABC1’de 8.44, Totalde 6.70 reyting alarak tüm kategorilerde açık ara birinci oldu.

 

 

Teşkilat’ın elli birinci bölümünde neler oldu:

 

Ömer ve Hartley karşı karşıya…

Zehra’nın ekibe dönme isteği, yaşadıklarının travmasını hala atlatamadığını düşünen Ömer’i mutlu etmedi. Uzay ve Gürcan, bomba yüklü aracın yerini tespit edince Ömer aracın peşine düştü. Uzaktan telefonla patlatılması planlanan bombayı taşıyanlar yakalanıp patlayıcı imha edilse de saldırıyı kimin planladığına ulaşılamadı. Helen ve Hartley bu başarısızlıktan rahatsız oldu ve yeni hamlelerinin hazırlığına başladı.

 

Zehra kendini kanıtlayıp ekibe dönebilmek için birbirinden zorlu testlerden geçti. Zehra’yı son bir sınava sokmak isteyen Ömer, süreci devralınca ikilinin arasındaki gerilim ekibin dikkatini çekti. Zehra pes etmediğini herkese kanıtladı. Ancak Zehra’nın yaşadıklarıyla tamamen yüzleşmesi Halit Başkan’la birlikte Serdar’ın mezarını ziyaret etmesi ile mümkün olabildi.

 

Diğer yanda Efkar, Korkut'a Ömer ve Halim'in babası olduğunu itiraf edince Korkut büyük bir şok yaşadı. Ömer mahallede sokağa bırakılan cesetlerle ilgili Korkut'tan bilgi almak istedi. Korkut geçmişiyle bağlantılı bu konuda açık vermese de Ömer’i ikna edemedi.

 

Ömer, sızma operasyonu kapsamında Celine’le yakınlaşmaya devam ederken, Celine’in telefonundan bazı verilere ulaşıldı. Ömer, Hartley’ye bir adım daha yaklaşmışken ortaya çıkan Francis, Celine’i Ömer’den uzaklaştırmak isteyince gerilim had safhaya ulaştı. Ömer ise Celine'i evine bırakırken nihayet Hartley ile yüz yüze geldi.


Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda;

Murat Yıldırım (Ömer), Deniz Baysal Yurtcu (Zehra), Gürkan Uygun (Efkar Baba), Turgut Tunçalp (Halit), Levent Can (Hartley), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut), Serdar Yeğin (Uzay), Ahmet Uğur Say (Gürcan), Ergün Metin (Bedro), Seren Deniz Yalçın (Helen), Yunus Narin (Sarışın), Atılay Uluışık (Sermet), Cansu Büşra Tuman (Celine), Ebru Nil Aydın (Sacide), Hande Dilan Hancı (Zeynep), Ela Naz Koçak (Yağmur) yer alıyor.

 

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…

NİLOYA’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ NİLOYA’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

 

  
Editör: TE Bilisim