Bayramda TV+’ın kanalları herkese açık Bayramda TV+’ın kanalları herkese açık

TRT 1 ekranlarında ilk bölümünden bu yana reyting rekorları kıran ‘Teşkilat’ın yeni sezonu nefes kesen maceralara sahne olacak. İlk sezonunda güncel jeopolitik olaylara ışık tutan ve bu yönüyle büyük ilgi gören dizi, yeni sezonunda da deyim yerindeyse dünyayı dolaşacak!

 

Teşkilat’ın ilk sezonunda ölmeden ölmeyi kabul eden ekip üyeleri, Türkiye’nin çıkarlarını korumak için Yunanistan’dan Fransa’ya Almanya’dan Suriye’ye kadar birçok farklı coğrafyada soluk kesen maceralara atılmıştı. Dizinin yeni sezonunda da ekip adeta dünya turu atacak! ‘Teşkilat’ın güncel jeopolitik gelişmeleri de ele alan hikayesi, yine dünyanın birçok farklı coğrafyasına uzanacak!


 

Oyuncu kadrosu göz kamaştıracak

Teşkilat kadrosuna dahil ettiği birbirinden ünlü isimlerle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Turgut Tunçalp, Mustafa Açılan, Ali Öner, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Nil Günal, Hilal Öztunca, yeni sezonda ‘Teşkilat’ macerasına heyecanlı hikayeleri ve çok konuşulacak karakterleri ile katılacaklar.


 

Teşkilat’, kadroya katılan sürpriz oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanları, gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi ve nefes kesecek aksiyon sahneleri ile yine zirveden inmeyecek.

‘Teşkilat’ ikinci sezonuna 26 Eylül Pazar akşamı TRT 1 ekranında başlıyor. 
Editör: TE Bilisim