KANAL D YILBAŞI EKRANI

Kanal D’de bu yılbaşı 'Ben Bilmem Eşim Bilir' ve 'Arkadaşım Hoşgeldin' özel bölümleriyle ekranda olacak. 'Ben Bilmem Eşim Bilir'in saat 19.00'da başlayacak olan Yılbaşı Özel bölümünde; Demet Akalın – Okan Kurt, İrem Derici – Rıza Esendemir, Keremcem – Seda Güven ve Ümit Besen – Emel Besen çiftleri yarışacak. 

'Arkadaşım Hoşgeldin' Yılbaşı Özel bölümüne de ünlü sanatçı Bülent Ersoy konuk olacak. “Arkadaşım Hoşgeldin”in yılbaşı gecesi sürprizleri 2015 yılının ilk dakikalarında dans gösterileri devam edecek! Yılbaşı gecesinin olmazsa olmazı oryantal gösterisini gözalıcı performansıyla Oryantal Didem yapacak!

Ardından Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Müzisyen Özer Atik kendilerini “salsa” yaparken bulacak! Yeni yılın ilk kahkahası bu “kabiliyetli” ekibin danslarıyla olacak!

VE YILIN SÜRPRİZİ! SAHNEDE OLAĞANÜSTÜ BİR SES

Gecenin finalinde, “Arkadaşım Hoşgeldin” sahnesi çok konuşulacak bir sese ve performansa evsahipliği yapacak! İzleyiciler bu sürprizi yeni yılın ilk saatlerinde görecek. Arkadaşım Hoşgeldin’in kahkaha, eğlence ve sürprizlerle dolu yılbaşı özel bölümü çok güldürecek, çok eğlendirecek! 


TV 8 YILBAŞI EKRANI

TV8'de 2015 yılbaşı akşamında 'O Ses Türkiye' özel bölümü var. Saat 19.30'da başlayacak olan program, izleyicilere çok özel ve eğlenceli bir yılbaşı gecesi yaşatacak. 2015 yılına saatler kala O SES TÜRKİYE jürileri; Ebru Gündeş, Hadise,  Gökhan Özoğuz, Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve yarışmacı olarak sahneye çıkacak birbirinden ünlü isimler Arda Turan, Mete Horozoğlu, Şafak Sezer, İvana Sert, Murat Yıldırım, Gupse Özay, Sarp Apak, Tuba Ünsal, Saba Tümer, İbrahim Büyükak, Buğra Gülsoy, Derya-Ferhan Şensoy, Gazme Özçelik, Selin Şekerci, Ersin Korkut, Atalay Demirci ile muhteşem bir program sizleri bekliyor.

SHOW TV YILBAŞI EKRANI

Yılbaşı Özel

Show TV, “Yılbaşı Özel” programıyla geliyor. 2014’ün son saatlerinde Show TV adeta yıldızlara ev sahipliği yapacak.

Senenin son gününe özel olarak Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hazırlanan gece de adeta eğlencenin sınırları zorlanacak. Bu özel gecede yaklaşık 20 sanatçı sahne alacak ve izleyicisine unutulmaz bir gece yaşatacak!

Show TV tarafından hazırlanan muhteşem Yılbaşı Özel programı seyircileri ekran başına kilitleyecek. Milyonların yakından takip ettiği yıldızlar, bu muhteşem gecede seyirci karşısına çıkacak. Dans, müzik, eğlence ve sohbetin sınırlarının zorlanacağı yılbaşı gecesinde herkes Show TV ekranına kilitlenecek. 2014’ün son dakikaları ise, Çağla Şikel ve Alişan’ın yanı sıra geceye katılan diğer ünlülerin geri sayımıyla son bulacak.

Bu muhteşem eğlence dolu özel geceye katılan ünlüler arasında; Hande Yener, Zara, Çağla Şikel ve Alişan, Volkan Konak, Hüsnü Şenlendirici, Hakan Altun, Cengiz Kurtoğlu, Berkay, Mehmet Erdem, Kutsi, Berksan, Niyazi, Resul Dindar, Selçuk, Hasan Yılmaz, Serkan Kaya, Ramazan Çelik, Aydın Kurtoğlu, Suzan Kardeş, Sami ve oryantal Asena yer alıyor!

Bu muhteşem yılbaşı gecesinde tüm yıldızlar Show TV'de olacak! Birbirinden güzel şarkılarla konser tadında geçecek “Yılbaşı Özel”i sakın kaçırmayın.

“Yılbaşı Özel”, Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

 FOX TV YILBAŞI EKRANI

 Fox TV’de yılbaşı akşamı Bir Kadın Bir Erkek İki Çocuk programı özel bölümüyle ekranlarda olacak. Sevilen dizinin konuğu Kibariye... konuk olacağı Demet Evgar ve Emre Karayel’in dizide ünlü şarkıcı Kibariye izleyiciye keyifli anlar yaşatacak. Program yılbaşı akşamı 22.30'da yayınlanacak. Saat 00.30'dan itibaren de 'Ferhat Göçer ile Sen Söyle Hayat' Yılbaşı özel programı olarak izleyiciyle buluşacak.
 
 ATV YILBAŞI EKRANI
 
 Saat 20.00'ye Sümela'nın Şifresi Temel filmini koyan ATV'nin Yılbaşı Özel'i 21.45'te başlayacak olan Ankara'nın Dikmeni... Yılbaşının konu edildiği bölüme Ankaralı Turgut konuk oluyor.
 
 STAR TV YILBAŞI EKRANI

Star TV yılbaşı ekranında Güzel Köylü ve Mahşer-i Cümbüş özel bölümleri var. Güzelköy'de ilk kez düzenlenecek Yılbaşı balosunun konu edildiği 'Güzel Köylü’nün yılbaşı özel bölümünde Sibel Can ve Halil Sezai konuk olacak. Güzel Köylü 31 Aralık Çarşamba akşamı 20.00'de başlayacak. 
Beş yıl aradan sonra Yılbaşı Özel ile dönen Mahşer-i Cümbüş'ün yayın saati 00.30... Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilek Çelebi, Ayça Işıldar Ak, Özlem Türay ve Yiğit Arı gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bir araya getiren “Mahşer-i Cümbüş” yeni yıl akşamı izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak. 
Kardeş Payı dizisinin sevilen oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in  de konuk olduğu programda birbirinden eğlenceli skeçler ile izleyenler kahkahaya doyacak

 CNBC-E YILBAŞI EKRANI

Victoria’s Secret defilesi CNBC-e’de diğer kanallara alternatif bir özel yayın olacak. David Blaine’in sihir şovunun ardından Robbie Williams’ın müzik şovu geliyor. Yeni yıla giriş ise Victoria’s Secret’ın moda şovuyla...
Editör: TE Bilisim