Dünya televizyonlarının ilk ve tek stüdyosuz, sunucusuz ve kameramansız yepyeni sosyal oyun programı Soru Küpü’nün üçüncü bölümü 11 MayısPazartesi günü saat 22.10’da TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncular Batuhan Ekşi, Hakan Yılmaz ve Melis Sezen’in ilgi çekici sorularının yer aldığı bölümde, Arslan ve Kepez aileleri eğlenceli ve renkli ev halleriyle karşımıza çıkıyor.

TRT 1 korona günlerinde Evde Kal’ırken “Ev Hayat Dolu” kuşaklarında “Soru Küpü” programıyla izleyicilerini hem eğlendiriyor, hem de kazanmalarını sağlıyor.


Programın üçüncü bölümünde yarışan Arslan ve Kepez ailesinin evlerine tüm çevresi ekranlarla dolu bir küp bırakılıyor ve ailelere konuk olan küp, öncelikle sosyal mesafe uyarısı yaparak ev halkını selamlıyor. Teknolojisi ve uygulaması ile hayranlık uyandıran küp, genel kültür, sanat, tarih, medya, günlük yaşam, bilim, edebiyat, teknoloji ve ülkemiz hakkında görsel ve işitsel sorular sorarak heyecanı dorukta yaşatıyor. Ünlü oyuncular Batuhan Ekşi, Hakan Yılmaz ve Melis Sezensorduğu sorular ile ailelere heyecanlı bir sürpriz yaşatıyor. Ünlü oyuncu Batuhan Ekşi, ailelere “Son zamanlarda adını sıklıkla duyduğunuz probiyotik aslında hangisidir?”, Hakan Yılmaz “Hangi dizi diğerlerinden daha sonra yayınlanmıştır?” ve sevilen oyuncu Melis Sezen ise “Ünlü şaire göre yolun yarısı olan yaştan 21 yaş fazlası kaçtır?” sorularını yöneltiyor. İki farklı ailenin büyük ödül için yarıştığı ve 3 etaptan oluşan programın sonunda en fazla soruyu doğru yanıtlayan aile 5 bin TL’nin sahibi oluyor.

Koruma tulumu giymiş bir kişinin önceden eve yerleştirdiği robot kameralar ile çekilen “Soru Küpü”, Türk televizyonlarına farklı bir boyut kazandırıyor.  Net Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Soru Küpü”,  her pazartesi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 60 dakikalık ve genel izleyici kitlesine hitap eden “Soru Küpü” programına yarışmak isteyen kişiler www.sorukuputrt.com adresinden başvuru yapabiliyor.

 

Soru Küpü Başvuru Linki:www.sorukuputrt.com

Soru Küpü Fragman Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCvFudBDDILdDljN4VIZ4Msw

Editör: TE Bilisim