Nisan ayında tümü TV’de ilk kez yayınlanacak birbirinden iddialı diziler SinemaTV kanallarında başlıyor…

SinemaTV, Nisan ayında çoğu dünyada izlenme rekorları kıran dizileri yayınlanmaya başlayacak! SinemaTv kanalarında yayınlanacak diziler arasında dünyada izlenme rekorları kıranDownton Abbey dizisi de bulunuyor. Bir dönem dizisi olan ve Türkiye’ye de sık sık göndermelerde bulunan dizi ilk sezon bölümleriyle5 Nisan Cuma günü yayınlanmaya başlıyor. Yine İspanya’nın Downton Abbey’si olarak adlandırılan ve yine bir dönem dizisi olanGrand Hotel de 1 Nisan Pazartesi günü SinemaTV Aşk’ta başlıyor.

Nisan ayında SinemaTV’de yayınlanacak diziler ve konuları şöyle;

Downton Abbey / SinemaTV

Dizinin ilk bölümü 5 Nisan Cuma günü saat 21:00’da SinemaTV’de yayınlanacak. İngiltere’de Downton malikanesinde yaşayan Crawley ailesi ve çalışanlarının yaşantısını anlatan dizi, İngiltere’de kadınların miras ve ünvan haklarının olmadığı bir dönemde geçiyor. Lord Granthami 3 kızı olduğu için mirasını bırakacak kimsesi yoktur. Kendine yakın mirasçı olarak kuzenini belirleyen Lord’un büyük kızı Mary’de evliliğini garanti altına almak için aileye yakın diğer bir kuzenle nişanlanır. Titanik faciasının yaşanması, Downton sakinlerini ilginç olaylarla karşı karşıya getirir. Yeni varisin kim olacağı, Mary’nin evliliği, Downton’ın geleceği, I. Dünya Savaşı dizinin konu örgüsünü oluşturan olaylardan sadece birkaçı.

Bridge / SinemaTV

Bir kadın cesedinin bulunması üzerine gelişen olayları konu edinen Bridge, Nisan ayında ilk sezonun 4 bölümüyle SinemaTV ekranlarında olacak. Dizinin ilk bölümü 4 Nisan Perşembe günü saat 21:00’da… Bridge, Danimarka’yı İsveç'e bağlayan Öresund Köprüsü’nde bir kadın cesedi bulunmasıyla başlar. Soruşturma iki ülke polisi tarafından yürütülecektir. İsveç polis departmanından Saga Noren, Danimarka’dan ise Martin Rohde olay yerine çağırılır ve artık zaman karşı, ortak bir yarışın içinde bulurlar kendilerini. Katil ise bir magazin gazetecisini aracı olarak kullanarak, dış dünyayla iletişim kurmaya çalışır. Katil için bu cinayet bir başlangıçtır, amacı toplumda görmezden gelinen sorunlara dikkat çekmektir. Saga ve Martin, işleyeceği her suçu en ince ayrıntısına kadar planlayan biriyle karşı karşıya olduklarını anlarlar.

Grimm / SinemaTV Aksiyon

Bir polis dedektifinin son Grimm’lerden olduğunu öğrenmesiyle başlayan maceralarına tanık olacağımız dizinin ilk bölümü 6 Nisan Cumartesi 22:00’da… Grimm, SinemaTV Aksiyon’da haftada iki bölümüyle dizi severlerle buluşacak.

Portland polisi Nick Burkhardt, gördüğü tuhaf görüntüler karşısında hazırlıksızdır. Nick görünüşte gayet normal olan insanların bir anda korkunç canavarlara dönüştüklerini görmektedir. Hayattaki tek akrabasının ziyaretiyle gerçeği öğrenen Nick doğaüstü yaratıkları görebilme yeteneğini ailesinden miras almıştır. Bir “Grimm” olarak, insanlarla mitolojik varlıklar arasındaki dengeyi korumakla görevlidir. “Büyük Kötü bir Kurt” en yakın dostu ve ortağı olur.

Crematorium / SinemaTV Aksiyon

İspanya’nın en iyi TV Dizileri sıralamasına giren Crematorium, SinemaTV Aksiyon’da izleyiciyle buluşacak. İlk bölümü 4 Nisan Perşembe 22:00’da…

Nisan ayında 4 bölümüyle SinemaTV Aksiyon ekranlarında olacak Crematorium, çiftçilik yapan Bartemeus ailesini konu alıyor. Tarım işini bırakan Ruben Bertomeu (José Sancho) bir iş ağı kurar ve Misent bölgesinde zengin ve güçlü bir adam haline gelir.

La Reina Del Sur / SinemaTV Aksiyon

İspanyol edebiyatının önemli yazarlarından Arturo Pérez-Reverte’nin aynı isimli romanından uyarlanan La Reina Del Sur, Nisan ayında SinemaTV Aksiyon ekranlarında olacak. 2. Sezonun ilk bölümü 5 Nisan Cuma 23:00’da…

23 yaşındaki Meksikalı genç kadın Teresa Mendoza (Kate del Castillo), İspanya’ya geldiğinde işadamı ve yeraltı dünyasının önemli isimlerinden Driss Larby için çalışmaya başlar. Teresa, Driss Bar’da fahişelik yapan Fátima Mansur “El Yamilla" ile karşılaşır. Driss barda kendini kanıtlayan Teresa, sigara kaçakçılığı yapan ve birlikte yaşamaya başlayacağı "El Güero" (Rafael Amaya) ile tanışır. El Güero’nun kartelin başındaki Epifanio Vargas (Humberto Zurita) tarafından öldürülmesi Teresa’yı yeni olaylarla karşı karşıya getirir.

Go On / SinemaTV Aşk

Trafik kazasında eşini kaybeden spor muhabiri Ryan King’in terapi grubuna katılmasıyla yaşanan olayları konu alan Go On Nisan ayında SinemaTV Aşk’ta! İlk bölümü 5 Nisan Cuma günü 19:00’da…

Radyoda spor muhabiri olan Ryan King (Matthew Perry) karısını bir trafik kazasında kaybeder. Kazanın ardından bir süre işine ara veren Ryan, patronunun psikolojik destek konusundaki baskılarına dayanamaz ve bir destek grubuna katılmaya karar verir. Tek amacı radyodaki işine bir an önce dönmek olan Ryan, grup terapisinin yapıldığı bir gün toplantıyı sabote eder ve aniden mağdurlar “En iyi acıklı hikaye kimin?” oyununu oynamaya başlar. Grup terapisine katılanlar bir süre sonra birbirlerinin üzüntülerinin bir adım önünde olmak için yarışmaya başlarlar.

Grand Hotel / SinemaTV Aşk

İspanya’nın Downton Abbey’si olarak tanımlanan Grand Hotel’in İlk bölümü 1 Nisan Pazartesi 19:00’da SinemaTV Aşk’ta...

Nisan ayında 4 bölümüyle SinemaTV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Grand Hotel, I. Dünya Savaşı öncesi Avustralya’da yaşayan üç ailenin hayatını konu alıyor. Kızkardeşinin çalıştığı otelde aniden ortadan kaybolmasını araştıran bir adamın otel sahibinin kızlarından biriyle ilişkiye girmesi ve bunun üzerine gelişen olayları konu alan Grand Hotel’in yönetmen koltuğunda ise Carlos Sedes bulunuyor.

Editör: TE Bilisim