TRT 1 ekranlarında yayınlanan, milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyerek gününün en çok izlenilen dizisi olan ‘Kasaba Doktoru’, 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de sezon finaliyle ekranlara gelecek.

 

TRT Avaz'ın 15. Yıl ve Nevruz Özel Konseri TRT Avaz'ın 15. Yıl ve Nevruz Özel Konseri

13. Bölümüyle sezon finali yapacak olan “Kasaba Doktoru”nda neler olacak:

Hakan, Erol Bey’in ameliyatı hakkında aldığı sürpriz kararla geri döner. Ekip böyle bir ameliyatın altı saatte yapılabileceği konusunda ikiye bölünür fakat kısa sürede ortak amaç etrafında güçlerini birleştirir. Ameliyat gününe doğru Hakan, Ömer, Leyla ve Mine’nin üzerindeki baskı giderek artar.

Leyla, Mediha ile ilgili öğrendiği sırrı Ömer’e söyleyemediği için ondan uzak durmaya başlar. Mine’nin ameliyat ile ilgili tüm kaygılarına rağmen Hakan’a verdiği destek aralarındaki bağı kuvvetlendirir.

Bu sırada Arzu ve Yalçın bir plan yapar. Yalçın, Hakan’ı bir seçim yapmaya zorlar. Hakan ya ekip değiştirerek Gümüşok Hastanesi cerrahları ile ameliyata girecek ya da o cerrahlardan oluşan kalabalık bir ekip önünde baskı altında canlı ameliyat yapacaktır. Hakan ekibini bırakmaz ve tüm zorlu koşulları kabul ederek ameliyata girer…

“Kasaba Doktoru” sezon finaliyle 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de 
Editör: TE Bilisim