Sağlık Çalışanlarının Salgınla Savaşı “Hastane İstanbul Korona” Belgeselinde

Tamamı yoğun bakımda geçen ve dünyanın pandemiye ilişkin ilk belgesel serisi olma özelliğine sahip TRT’nin “Hastane İstanbul Korona” belgeseli yeni bölümünde çok çarpıcı görüntüleri ekranlara getirecek. Belgeselin yeni bölümünde, salgınla mücadele eden doktorların enfekte oluşuna tanıklık edilecek.

TRT’nin “Hastane İstanbul Korona” belgeseli yeni bölümünde nefesleri kesecek. Yüzyılın salgın mücadelesinde en kritik noktalar olan yoğun bakım servislerindeki Türk sağlık çalışanlarının salgına yakalanan hastaları hayatta tutma mücadelesini ekranlara getiren belgesel, 7’nci bölümünde koronavirüsün hafife alınmaması gerektiğini bir kez daha hatırlatacak.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ndeBaşhekim Doktor Zekai ve Doktor Çağdaş’ın koronavirüsle olan savaşları ekrana gelecek. Doktor Seval ve ekibi ise tedaviyi reddeden Suriyeli yaşlı bir koronavirüs hastasının kurtuluşuyla sona eren, benzerine ender rastlanan, sıra dışı bir hikâyenin kahramanı olacak.

Özge Ve Jale arasındaki gerilim artıyor… Özge Ve Jale arasındaki gerilim artıyor…

Yaşamla ölüm arasındaki mücadeleyi tüm gerçekçiliğiyle gözler önüne seren “Hastane İstanbul Korona” belgeseliyeni bölümüyle 4 Kasım Çarşamba saat 22.00’de TRT Belgesel’de. 

Editör: TE Bilisim