‘‘DİĞER YARIM’ 23 KASIM PAZAR 22. BÖLÜMÜYLE 20.00’DA atv’DE…

22. BÖLÜM ÖZETİ    

                                  

Zeynep’le Poyraz’ın ortadan kaybolması, iki aileyi de zor durumda bırakmıştır. Esin, bu durumdan faydalanmak, olayı krize çevirmek için elinden geleni yapar. Poyraz’ın çok daha kararlı bir şekilde geri döndüğünü gördüğünde ise kaybedecek zamanının olmadığını görür. Poyraz’ı daha kestirme yollardan elde etmek için harekete geçmeye karar verir. Fakat hesap etmediği bir şey vardır.

 



Sedat, Ecevit’leri oyalamanın bir yolunu bulduysa da bunu Uy Asiye ve Ecevit yutmaz. Meryem’i kurtarmak için plan yaparlar. Tarık’ın da plana dahil olmasıyla Sedat hayli zor durumda kalır.

 


Esma ile Tarık, evlenmeye karar vermiş yıldırım nikahı işlemlerine başlamıştır. Fakat Tarık, Esma’nın bu kadar sıradan ve sade bir şekilde evlenmesine gönlü razı olmaz. Ona çok güzel bir sürpriz hazırlar. Fakat bu düğün için Sedat’ın da hazırladığı bir sürpriz vardır. Düğünün sonunda herkes şok olacaktır.



Büyük ilgiyle izlenen, NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği, Yönetmenliğini Cem Tabak’ın yaptığı, senaryosunu ise Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte’nin yazdığı, aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş sıcacık, samimi mahalle hikayesiyle “Diğer Yarım”Bu hafta da çok hareketli..



                                                      

Oyuncular    :İPEK TUZCUOĞLU (Meryem), ORHAN KILIÇ (Ecevit),GONCA SARIYILDIZ (Esma-Zeynep), NEVRA SEREZLİ (ZEYNEP HANIM), SAİT GENAY (DURSUN DEDE), GÜLEN KARAMAN(ASİYE),RUHİ SARI (DEVRAN), MURAT GARIPAĞAOĞLU (SABRİ) YAMAÇ TELLİ (TARIK), EDA ÇATALCAM (AFET), ALİCAN ALBAYRAK(POYRAZ); CANAN MAKTAL (EMİNE) SOMER KARVAN (FİKRİ)


Editör: TE Bilisim