Dizi film kadrosunun en sevimli karakteri Şenay Şirinaynay’ı başarılı oyuncu Esra Sönmezer canlandıracak. 

Akıl sağlığını yitiren bir magazin sunucusunun rahatsızlığından sonra resepsiyonist olarak işe başladığı Otel Divanedeki deli dolu günlerine Şenay Şirinaynay karakteriyle canlandıracak olan Sönmezer, bu karakteri çok severek canlandırdığını da ifade etti.



Saner filmin yapımcılığını üstlendiği, Kartal Çidam
lı’nın yönetmenliğinde çekilen, Emre Altuğ, Volkan Severcan, Cem Kılıç, Burak Alkas, Yılmaz Gruda, Ayça Abana, Nefise Karatay gibi isimlerin oynadığı ve senaryosunu Enver Sülük’ ün yazdığı “Otel Divane” isimli yapım fenomen yapımlar arasında yerini almak üzere yayın günü için geri sayıma başlandı.


Otel Divane dizisinin konusu; iki yüz yıllık bir akıl hastanesinin, şenlikli bir butik otele dönüştüğü Otel Divane dizisinde Emre Altuğ ve Volkan Severcan iki kardeşi canlandıracak! Akıl hastanesi müdavimlerinin, bir şekilde kendilerini otel çalışanı olarak bulacağı dizide, otelin devamlı müşterilerinden biriyse küçük çaplı bir dolandırıcı; hem yeni gelen müşterileri, hem delileri ufak tefek dolandıran yaramaz karakteri ise Cem Kılıç canlandıracak! 

Editör: TE Bilisim