TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan,  “Benim Adım Melek” kırk dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

16 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak:

Defne Ömer’in hiçbir şeyi hatırlamıyor olması sebebiyle yıkılırken, Ömer de kendi içinde bunun karmaşasını yaşamaktadır…


Ömer, hayati bir kararın eşiğinde… Ömer, hayati bir kararın eşiğinde…

Suçu üstlenen Halil ve Mirza, Kenan’ın planı sayesinde hapisten çıkabilecek midir?


Kollarında bayılan Funda’yı hastaneye götüren Melek neyi öğrenecektir?


Seyran’ın geçmiş hayatından yankılar yaşayan Mithat, Seyran ve Banu arasında kendini nasıl bir dengede bulacaktır? Mithat Seyran’a yardımcı olması için bir kalfadan bahseder.


Aslı’nın babası kızını götürmek için Antep’e gelir. Babası Aslı’yı bulabilecek midir?


Locada olan tarihi eser mevzusu herkesin dikkatini Halil ve Mirza’ya yöneltmiştir. Kimileri locanın sorumluluğunu kaldıramayacaklarını düşünür. Ancak Seyit Ali ve Cumali ikisinin de arkasındadır. Seyit Ali zorunlu olarak seyahate çıkmak durumunda kalırken dükkanı oğullarına emanet eder.


Melek’in söyledikleriyle şoke olan Alpay eve gidip Funda’ya çıkışır. Aslı’nın gidişiyle kendini kandırılmış hisseden Kerem bahisçilerden yakasını kurtarabilecek midir? Defne Ömer’e ulaşmaya çalışır, onun bu çabaları Ömer’de neye sebep olacaktır?


Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de


 
Editör: TE Bilisim